Now Reading
Kunt u beter in de ochtend of in de avond douchen

Kunt u beter in de ochtend of in de avond douchen

douchen

Iedereen heeft zijn eigen dagelijkse routine. De een vindt het veel fijner om in de avond te douchen, de ander gaat liever in de ochtend onder het water staan. Wat zijn de voor en nadelen voor het douchen in de ochtend en in de avond?

De voordelen van in de avond douchen

Fris en schoon het bed in. Na een dag werken is het natuurlijk heerlijk om de dag af te sluiten met een warme douche en vervolgens heerlijk het bed in te stappen. Zeker wanneer u een droge huid heeft is het fijn om in de avond de douche te nemen. Uw huid kan gedurende de nacht voldoende herstellen. Sporten in de avond is ook een goede reden om in de avond te douchen. In de ochtend en in de avond douchen is geen goed idee dus bedenk goed wat uw dagplanning is om zo de douche op het juiste moment in te plannen. In de ochtend al weer vroeg plannen? Door in de avond te douchen kan de wekker toch net even wat later gezet worden.

In de ochtend douchen heeft ook zo zijn voordelen

Kunt u moeilijk wakker worden? Een verfrissende douche helpt u om scherp te worden. Begin fris aan de dag door direct een douche te nemen. Heeft u last van een vette huid? Dan kunt u het beste in de ochtend douchen. ’s Nachts maakt uw huis meer talg aan waardoor het na het slapen vettig kan aanvoelen. Van nacht zweten hebben veel mensen last, niets is lekkerder dan je in de ochtend weer opfrissen voor een energieke dag. Breng uw bloedomloop op gang en start de dag helemaal fris en fruitig.

See Also
Energie in de zomer

Iedereen zal zijn eigen redenen hebben om in de ochtend of juist in de avond te douchen. Eigenlijk is er geen fout of goed antwoord. Plan voor u zelf in wanneer u gaat douchen, douche niet te vaak en ook niet te heet, zo houdt u uw huid in top conditie.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top