Kroatië: kust én binnenland

Kroatië: kust én binnenland

Steeds meer mensen ontdekken Kroatië als een geweldig vakantieland. De prachtige kust en het ruige binnenland, de eilanden in de azuurblauwe Adriatische Zee, eeuwenoude steden; Kroatië heeft uitzonderlijk veel te bieden. De Jong Intra organiseert zeven verschillende groepsreizen naar Kroatië.

Bij onze Kroatië- reizen kunt u kiezen uit een vast hotel met dagexcursies of een busrondreis met meerdere hotels. Als u liever niet teveel wilt reizen, boekt u een vakantie met één hotel als vast vertrekpunt. Bijvoorbeeld de 10- of 12-daagse reizen naar de Bloemenrivièra (Crikvenica, Opatija), een van de mooiste delen van de Kroatische kust. Vanuit uw hotel worden excursies georganiseerd naar het bergachtige binnenland en naar een natuurpark met indrukwekkende watervallen en rotswanden. Ook bezoekt u schilderachtige vissersdorpjes en stadjes met antieke tempels en gotische en barokke gebouwen. Een andere busreis met vaste bestemming gaat verder naar het zuiden, naar Drvenik. Deze biedt ook excursies naar de steden Dubrovnik, Split en Mostar.

Wie meer wil zien kan een rondreis boeken die langs alle hoogtepunten van Kroatië leidt. Eén ervan doet tevens Slovenië aan. Alle reizen hebben behalve cultuur en natuur nóg een voordeel: als u even wilt uitrusten bent u nooit ver verwijderd van de stranden, gelegen tegen de meeste prachtige decors. Ook dat is Kroatië!

Voor wie nóg meer wil zien is er de vlieg-busreis naar de Zuid-Adriatische kust, een ontdekkingstocht die ook door Montenegro en Bosnië voert. Daarbij maakt u kennis met het rijke Byzantijnse, Ottomaanse en Habsburgse verleden van deze fascinerende regio. En wat dacht u van onze Byzantijnse Balkanrondreis door zés verschillende landen!

Wilt u meer weten? Kijk dan op www.dejongintra.nl of vraag naar onze brochure bij uw ANVR reisbureau.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: