Kom tijdens Hemelvaart/Pinksteren genieten bij Hotel Grossfeld!

Kom tijdens Hemelvaart/Pinksteren genieten bij Hotel Grossfeld!

Tijd nodig om even helemaal tot rust te komen, of zoek je juist meer actie? Kom tijdens Hemelvaart/Pinksteren genieten van een heerlijk verblijf bij Hotel Grossfeld.

Over Hotel Grossfeld

Hotel Grossfeld is een 4-sterren hotel, gelegen in het centrum van het Duitse bergstadje Bad Bentheim. Het ligt net over de grens bij Twente, 10km vanaf Oldenzaal. Voor een nachtje weg, een weekend of een hele week ben je dus snel op bestemming, maar waan je je in een compleet andere wereld.

Hotel Grossfeld is een echt familiehotel, het hotel gaat al 4 generaties mee en dat merk je aan de vriendelijkheid, het gemak en de gastvrijheid die altijd voorop staan. Dat het hotel al 4 generaties mee gaat, maakt het niet een “verouderd” hotel. Hotel Grossfeld is van alle gemakken voorzien! De kamers zijn gemoderniseerd met o.a. inloop douches, nieuwe bedden en een smart tv. Het zwembad met panoramaview straalt luxe uit en tijdens de warmere maanden kun je genieten van het buitenzwembad. Daarnaast kun je altijd rekenen op gastvrijheid en super vriendelijk personeel, die tevens ook een redelijk woordje Nederlands spreken.

Bed & Bike

Traditiegetrouw stap je met Hemelvaart en Pinksteren natuurlijk op de fiets. Wat dacht je ervan om die fietstocht niet in het vlakke Nederland te doen, maar in het glooiende landschap van Bad Bentheim? Dit historische stadje kent vele fiets- en eventueel wandelroutes, waar menig cultuurliefhebber zijn/haar hart voor op haalt. Combineer deze fietstocht met een heerlijk verblijf bij Hotel Grossfeld, waar je naast actief zijn, ook heerlijk tot ontspanning kunt komen. Geen zin om zelf fietsen mee te brengen? Geen probleem, bij Hotel Grossfeld kun je gratis een fiets lenen (zolang de voorraad strekt). Wil je er zeker van zijn dat er een fiets beschikbaar is? Dan kun je deze van tevoren, voor een klein prijsje, reserveren. Daarnaast biedt het hotel ook gratis fietsroutes aan!

Heerlijke arrangementen

Bij Hotel Grossfeld geniet je van de heerlijkste arrangementen. Of je nu kiest voor een classic of een De Luxe All-in, je zult hoe dan ook genieten van een onvergetelijke tijd! Benieuwd naar welk arrangement het beste bij jou past? Neem dan hier een kijkje en boek die welverdiende vakantie naar Bad Bentheim!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: