Now Reading
Is klussen alleen voor handige mensen met veel tijd? Welnee!

Is klussen alleen voor handige mensen met veel tijd? Welnee!

Wie niet handig is of geen tijd heeft, moet slim zijn! Heeft u een klus waar u tegenaan blijft hikken? Verdiept u zich dan eens in de mogelijkheden van de bouwmarkt. Van gratis hout op maat laten zagen, tot zelfs een complete uitbesteding van uw klus! U bepaalt zelf hoeveel werk u op u neemt. En als u slim shopt, bespaart u ook nog eens geld!

Bouwmarkten bieden steeds meer oplossingen voor de hedendaagse klusser. Naast een drukke baan, (klein)kinderen en een uitgebreid sociaal leven, blijft er weinig tijd over om die ene klus aan te pakken. Of de klus blijft liggen omdat u niet weet waar u moet beginnen.

“Maak van je huis een thuis”
Praxis heeft de oplossing voor klanten die houden van gemak en een praktische oplossing, zodat u niets in de weg staat om van uw huis een thuis te maken. Zo reserveert u bijvoorbeeld eenvoudig uw aankoop van tevoren via praxis.nl en hoeft u niet uren door de bouwmarkt te zoeken naar alle artikelen op uw boodschappenlijstje. De producten worden voor u verzameld en u kunt meteen afrekenen. Of maak gebruik van het steeds groter wordende assortiment (zware) producten dat bij u wordt thuisgeleverd, zoals kasten, deuren, laminaat, badkamertegels, sierbestrating en blokhutten. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over het sjouwen en vervoeren van uw aankoop.

Lees ook
waterbadje

Gaat u een grote klus doen, maar wilt u geen dure machines aanschaffen? Dan is het huren van gereedschap een uitkomst! En met de 1 m3 bouwafvalzak of diverse maten bouwcontainers komt u ook met gemak van uw bouwafval af. Met één telefoontje wordt hij weer bij u opgehaald.
Natuurlijk heeft Praxis ook een oplossing voor u als de klus echt te groot is of als u geen tijd heeft. Het scheelt een hoop stress als een vakmak uw laminaatvloer legt of uw badkamer betegelt en u bent gegarandeerd van een mooi eindresultaat. Via praxis.nl vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte op.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top