Now Reading
Klimuitje voor 4 personen en Klootschieten met High Tea

Klimuitje voor 4 personen en Klootschieten met High Tea

Iedere woensdag versturen we de Uitjesveiling.nl nieuwsbrief. Op Uitjesveiling.nl staan tal van leuke en goedkope uitjes die we voor scherpe prijzen veilen. Op sommige uitjes kan zelfs al voor 2 euro geboden worden en dat is natuurlijk geen geld voor een gezellig uitje.

Deze week willen we u graag wat meer vertellen over een spectaculair klimuitje voor 4 personen in Arnhem. Onder leiding van een professionele instructeur kan je een poging wagen op de 16 meter hoge klimwand. Sportief of niet? Hoogtevrees of niet? Iedereen kan meedoen! De programma’s zijn zo opgebouwd dat zowel klimmers als niet klimmers een bijzondere ervaring rijker worden. Dit uitje kost normaal €78,- maar op Uitjesveiling.nl wordt dit spectaculaire Klimuitje nu aangeboden voor €35,-.

Het tweede uitje waar we u deze week wat meer over willen vertellen is een High Tea in Combinatie met een potje klootschieten in Overijssel. Geniet van de high tea service in een mooie en rustige omgeving. Combineer een high tea met diverse activiteiten zoals klootschieten in “de Weerribben”. De high service vindt plaats in’t Binnenhof, een voormalige rietgedekte boerderij waar u in een gezellige sfeer kunt genieten. Bovendien kunt u vrij gebruik maken van het zwembad en andere sportfaciliteiten.

Lees ook
huizenprijzen

Wist u dat Uitjesveiling.nl ook actief is op Facebook en Twitter. Speciale acties communiceren we alleen hier.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top