Now Reading
Ik Hou van Holland arrangement – Speel nu dit populaire TV spel!

Ik Hou van Holland arrangement – Speel nu dit populaire TV spel!

Wie kent het hilarische ‘Ik hou van Holland’ televisieprogramma niet? Gezellig quizzen en moge de beste winnen! Wilt u zelf een keer deelnemen aan dit vermakelijke spel, dan is deze Ik hou van Holland Quiz echt iets voor u. Het perfecte uitje om te kijken hoe het is gesteld met de teambuilding binnen uw bedrijf of de rivaliteit tussen de familieleden. Onder leiding van een enthousiaste en fanatieke jongeman of dame gaat het spel van start, waarbij lachen en hilarische momenten hoogtij vieren!

Bij deze Ik Hou van Holland Quiz in Nijmegen is inbegrepen:

  • Ik Hou van Holland Quiz & Quizmaster
  • Tijdsduur: 2 uur
  • 5 consumpties p.p.
  • Borrelhapjes
  • Groepen van 10 tot 30 personen 3-gangen Diner
  • Groepen vanaf 30 personen Tapasbuffet
  • Groepen vanaf 50 personen Dinerbuffet

Prijs: € 49,50 p.p.
Variaties binnen dit arrangement zijn tegen een meerprijs te boeken.

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.

Lees ook
Mannenweekend in de Achterhoek

De prijzen voor deze Ik Hou van Holland Quiz in Nijmegen zijn geldig tot en met 31 december 2013.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top