Ierland de luxe

Ierland de luxe

Ierland: het gastvrije eiland van vijftig tinten groen. De nieuwe Ierland-reis van De Jong Intra Vakanties biedt meer comfort en luxe dan ooit. De fonkelnieuwe Luxury Class touringcar voert door prachtige landschappen, maar brengt u ook naar het sfeervolle Dublin. Onderweg verblijft u in stijlvolle manors en castles.

De ruige kustlijn, het groene binnenland, kastelen en kathedralen, de pubs met hun traditionele folkmuziek en niet te vergeten Dublin; Ierland heeft zóveel te bieden. U gaat dat allemaal meemaken, samen met een deskundige Nederlandse reisleider terwijl u comfortabel reist in de meest luxe touringcar van De Jong Intra Vakanties.

De reis is samengesteld in nauw overleg met eerdere gasten en is bedoeld voor een klein gezelschap van maximaal 28 deelnemers. Ze voert onder meer langs Cork en het bedrijvige vissersplaatsje Dingle aan de grillige westkust. Onderweg bezoekt u een whisky-destilleerderij. Uw bezoek aan Dublin begint met een stadstour, maar er is ook genoeg tijd om zelf rond te kijken of te winkelen.

Op de heen- en terugweg steekt u met de bus, per ferry, de Noordzee over (nachtboot – tweepersoons buitenhut), evenals de Ierse zee. Op de heenweg door Engeland brengt u nog een bezoek aan de indrukwekkende kathedraal van Wells. Op de terugweg wordt Coventry aangedaan, de stad die in de Tweede Wereldoorlog zwaar leed onder de bombardementen van de Duitsers.

Meer informatie over de busreizen naar Ierland met de Luxury Class touringcar is te vinden op de website van De Jong Intra Vakanties en natuurlijk ook in onze brochure. Die kunt u ophalen bij uw ANVR reisbureau of bestellen via de website.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: