Huwelijksreis

Huwelijksreis

Een cruise is een prachtige huwelijksreis waarbij u onbezorgd van elkaar kunt genieten. U kunt in uw woonplaats trouwen en daarna aan uw cruise beginnen, of trouwen op een zonnige locatie en daar op uw cruiseschip stappen. Maar u kunt ook aan boord trouwen.

Wat u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw cruise romantisch en feestelijk wordt en dat u onvergetelijke herinneringen overhoudt aan uw huwelijksreis. Daar zorgen uw persoonlijke hutsteward en de andere bemanningsleden wel voor!

Deze rederijen regelen het voor u
Er zijn verschillende rederijen die speciale honeymoon-pakketten aanbieden. Trouwen in een echte trouwkapel aan boord, een huwelijksceremonie onder leiding van de kapitein, champagne, trouwfoto’s, bruidstaarten, een receptie – het kan allemaal voor u worden geregeld.
Voorbeelden van rederijen die gespecialiseerd zijn in het regelen van de perfecte huwelijkscruise zijn Princess Cruises, Celebrity Cruises en Royal Caribbean International. Waar gaat uw huwelijksreis naartoe? Bekijk het aanbod hier.

Jubilea
Ook voor het vieren van uw huwelijksjubileum is een cruise een ideale optie. In vaak korte tijd ziet u verschillende steden en landen en ook aan boord is er voor de hele familie – van jong tot oud – van alles te beleven.

Iets voor u? Bekijk hier ons wereldwijde cruise aanbod of bestel hier onze brochure.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: