Now Reading
Hoortoestelbatterijen

Hoortoestelbatterijen

Schoonenberg verkoopt hoortoestelbatterijen van het zeer kwalitatieve NovaSense merk. Deze batterijen worden geproduceerd door Rayovac en bieden optimale prestaties op het gebied van betrouwbaarheid en levensduur. Ga voor uw hoortoestelbatterijen dus naar uw Schoonenberg winkel. U bent dan altijd verzekerd van de beste batterijen voor uw type hoortoestel.

Vier maten, vier nummers, vier kleuren
Er zijn vier maten hoortoestelbatterijen. Iedere maat heeft een eigen kleur sticker en een eigen nummer. Deze nummer- en kleuraanduiding wordt gebruikt door alle merken hoortoestelbatterijen.

  • 10 Geel
  • 13 Oranje
  • 312 Bruin
  • 675 Blauw

Aantrekkelijke batterijvoordeel
De batterijen van uw hoortoestel moet u regelmatig vervangen. Daarom heeft Schoonenberg speciaal voor u een voordeelverpakking ontwikkeld. Zo heeft u altijd voldoende batterijen in huis.

Een voordeelverpakking hoortoestelbatterijen (36 stuks), voor slechts € 25,-.
Dat is maar liefst 30% korting.
Deze voordeelverpakking van 36 stuks is goed voor gemiddeld 1 jaar hoorplezier per hoortoestel.

Bovendien kunt u in combinatie met het Hoorcomfort plan gebruikmaken van ons Batterijplan. U betaalt dan eenmalig voor het gemak van 5 jaar lang hoortoestelbatterijen en profiteert zo van een korting van maar liefst 50%. Kom dus snel langs bij Schoonenberg.

Batterij leeg?
Als uw hoortoestel minder functioneert, kan dat komen door een defect óf omdat de batterij bijna leeg is. Bij Schoonenberg is een speciale tester voor hoortoestelbatterijen verkrijgbaar, waarmee u kunt meten of de batterij nog voldoende stroom geeft.

Schoonenberg inleverpunt hoortoestelbatterijen
U kunt bij Schoonenberg ook terecht met uw lege hoortoestelbatterijen. Schoonenberg is sinds enkele jaren aangesloten bij Stibat (Stichting Batterijen). Deze stichting helpt u én ons om batterijen in te zamelen en te recyclen. Zijn uw hoortoestelbatterijen op? Gooi ze niet in de prullenbak, maar breng ze naar uw dichtstbijzijnde Schoonenberg winkel. U bewijst daar het milieu een enorme dienst mee.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top