Hoe kunt u oud en nieuw toch feestelijk maken?

Hoe kunt u oud en nieuw toch feestelijk maken?

We weten allemaal dat we dit jaar helaas niet knallend af kunnen sluiten. We moeten toch wel wat doen om het een beetje feestelijk te houden maar hoe doen we dat in deze tijd? Met deze tips zal uw oud en nieuw toch wat feestelijker zijn.

Haal sterretjes in huis

Dit keer helaas geen vuurwerk maar we kunnen toch wat leuks doen met sterretjes. Zo zijn er extra lange sterretjes of die met het 2021 er op waardoor het toch nog wat feestelijker is. Zorg er voor dat iedereen een sterretje heeft om 12 uur en steek ze tegelijker tijd aan om toch iets bijzonders te vieren. Ander categorie een vuurwerk kan natuurlijk ook al is dit ook niet erg bijzonder.

Extra feestelijke hapjes

Er zijn natuurlijk met de feestdagen extra veel recepten te vinden voor lekker hapjes of gerechten. Kies eens voor eens wat andere hapjes of juist de wat luxere hapjes. Wat ook een goede optie is om het te laten bezorgen of kies voor wat borrelhapjes die kan en klaar in de winkel liggen. Zo heeft u er zelf ook geen werk aan en zijn het alsnog luxe hapjes om van te genieten.

Luxe drankjes

Niet alleen heerlijke hapjes zorgen voor een speciaal oud en nieuw maar ook een bijzonder drankje kan een hoop verschil geven. Trek dus niet zomaar een fles open maar zoek eens naar een speciale combinatie of een cocktail voor een lekkere proeverij aan huis. Toost om 12 uur met een heerlijk drankje.

Eigen gemaakte oliebollen

Natuurlijk gaat er niets boven vers gemaakt oliebollen. Maak ze een dag van te voren of op de dag zelf want oud en nieuw zonder oliebollen hoort natuurlijk niet. Maak er extra veel zodat u ook bij de buren of bij familie een zakje kunt bezorgen. Zo kunt u ze toch even aan de deur zien en zorgt u niet alleen voor een heerlijk hapje voor u zelf.

Ga feestelijk gekleed

Ook wanneer u thuis oud en nieuw viert mag u best goed gekleed zijn. Geen jogging broek op de bank maar een feestelijke jurk tijdens de jaarwisseling. Zo wordt het automatisch een stuk feestelijker ook al bent u maar met zijn tweetjes thuis. Zo maakt u het moment toch bijzonder en kunt u wellicht ook beter het nieuwe jaar in gaan.

Ook in deze tijden kunt u oud en nieuw bijzonder maken.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: