Now Reading
Hoe kunt u er voor zorgen dat u de auto niet meer hoeft te krabben?

Hoe kunt u er voor zorgen dat u de auto niet meer hoeft te krabben?

Waarschijnlijk heeft u al eens de auto moeten krabben in de afgelopen dagen. Misschien kwam u toch iets tijd te kort en is de ruit aan de binnenkant ook nog eens beslagen. U heeft de auto dan ook al een tijdje lopen om de boel op te warmen en minder beslagen te maken maar dit kan ook op een andere manier.

Anti ijsdeken

Er zijn speciale dekens of folie die u over uw voorruit heen kunt leggen. Daardoor zal u deze niet meer hoeven krabben maar vergeet deze er dan ook niet voor te leggen. Het kost waarschijnlijk minder moeite om na het rijden deze op de voorruit te leggen als eerder op te staan om te moeten krabben. Zo kunt u toch nog iets langer in bed blijven liggen. Heeft u geen speciale ijsdeken, dan kunt u ook prima een doek of een stuk karton er voor leggen.

Gebruik een ontdooispray

Bent u een keer vergeten om de ijsdeken er voor te leggen en heeft u eigenlijk geen tijd om te krabben? Er is ook een speciale spray die u kunt gebruiken om de ruiten snel te laten ontdooien. U hoeft niet meer te krabben, snel alles sprayen en de ruitenwisser zal alles weg halen.

Schone ruit

Het kan ook helpen om de ruit goed schoon te houden. Als er namelijk al vuil op de ruit zit kan het ijs dikker en harder zijn als anders wat het krabben nog lastiger maakt. Het is dan goed om af en toe de ruit eens goed schoon te maken. Uw zicht is dan niet alleen beter maar ook uw ruit zal minder snel bevriezen.

See Also
Fietsarrangement in het gastvrije Twente

Kies de juiste parkeerplaats

De parkeerplek die u kiest kan ook een hoop verschil geven. Zit uw uw auto onder de carport of naast een muur die wind tegenhoud en warmte vast houdt. De auto’s die op straat staan zullen wellicht bevroren zijn terwijl u gelijk weg kunt rijden. Het kan ook helpen om de auto onder een boom neer te zetten of de vooruit richting het oosten te parkeren.

Blijf ijs vrij en hoef nooit meer te krabben met deze tips.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top