Hoe Henk en Marleen 285 euro bespaarden op lopende verzekeringen

Hoe Henk en Marleen 285 euro bespaarden op lopende verzekeringen

Slim combineren van verzekeringen is de sleutel tot besparen!

De kinderen waren al lang en breed het huis uit toen Henk onlangs belde met zijn vertrouwde verzekeringsman. Hij had namelijk net een nieuwe e-bike gekocht voor zijn vrouw (Marleen) en wilde die graag snel verzekeren. “Geen probleem! Die voegen we even toe aan het verzekeringspakket”, werd hem verteld. Na een week geen polis of bevestiging belde Henk nogmaals naar zijn verzekeringsman. “Ik voeg hem vandaag even toe, dan is ie direct verzekerd!” Henk ging akkoord maar hield er toch een vervelend gevoel aan over… Wat nu als de fiets gestolen was, was hij dan verzekerd geweest?

Henk had al jaren niets van zijn tussenpersoon gehoord

Een aantal dagen later lag er een nieuw polisblad in de brievenbus. Het complete pakket was verhoogd met 8 euro per maand omdat er een fietsverzekering aan toegevoegd was. Al bladerend door de papieren kwam hij erachter dat zijn bestaande verzekeringen nooit waren aangepast aan zijn situatie! Zo stonden zijn (inmiddels volwassen) kinderen nog steeds vermeld op de reis- en aansprakelijkheidsverzekering, was het verzekerde bedrag van de opstalverzekering te laag en was er bovendien geen garantie tegen onderverzekering! Henk belde direct zijn verzekeringsman om na te vragen waarom dit nooit was aangepast aan zijn huidige situatie. “Hoe kon ik weten dat je situatie is veranderd, Henk?” zo klonk het weerwoord. Henk reageerde verbolgen en was van mening dat dit gewoon jaarlijks even gecheckt had kunnen worden, waar heb je anders een verzekeringsman voor!

Goed verzekerd tegen een scherpe premie, kan dat?

Via Google ging Henk op zoek naar de mogelijkheden voor verzekeringen die wel bij zijn situatie aansloten. Omdat het aanbod groot is en de keuze enorm was het lastig zoeken. Wel of geen garantie tegen onderverzekering? Allrisk of een “extra uitgebreide” dekking? Henk zag door de bomen het bos niet meer! Wel wist hij dat hij uitleg nodig had over dekkingen en voorwaarden. Zo zocht hij via Google naar “hulp bij verzekeringspakket”. Via een advertentie kwam hij in aanraking met Vincent van Vergelijkdirect.com!

Nu maar ook in de toekomst goed verzekerd!

“Eigenlijk zijn wij de oude vertrouwde tussenpersoon van vroeger maar dan met een jaarlijkse check en gewoon telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur, zonder enorme wachttijden. Ook hebben we de voordelen van een online verzekeraar zoals een scherpe premie en een goede bereikbaarheid per telefoon, e-mail, chat en zelfs WhatsApp! We hebben Henk aan de hand van een vragenlijst laten zien waarom verzekeringen wel of niet geschikt zijn voor zijn situatie. Ook houden we scherp de wensen in de gaten en wijzen we op mogelijke risico’s. Op basis hiervan bleek dat Henk flink was onderverzekerd. Toch hebben we voor een voordeligere premie de juiste dekking voor Henk en Marleen gevonden”, aldus Vincent.

Goed verzekerd zijn en toch besparen?

Henk en Marleen besparen ruim 285 euro per jaar op hun verzekeringspakket t.o.v. hun oude pakket. Uiteraard met passende dekking en goede voorwaarden. Wilt u ook eens kijken of u kunt besparen op uw huidige verzekeringspakket of wilt u een gratis en vrijblijvende check op uw huidige verzekeringen? Meld u dan aan voor de gratis verzekeringscheck van Vergelijkdirect.com!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: