Het geheim van Humberto

Het geheim van Humberto

Stijlicoon, (sport)journalist, winnaar van de zilveren TV-ster, een eigen kledinglijn en elke avond honderdduizenden kijkers naar zijn TV-programma ‘Late night’. Het is slechts een kleine greep uit de indrukwekkende CV van Humberto. Humberto heeft een levensmotto, namelijk: ‘Ik wil zoveel mogelijk uit het leven halen’. Maar hoe blijft hij fit, scherp én relaxed met zo’n overvolle agenda? Wat is zijn geheim?

Humberto vertelt….
In onderstaande video vertelt Humberto over hoe zijn leven eruitziet en op welke manieren hij het beste kan ontspannen. Ook benieuwd naar zijn verhaal en wellicht bruikbare tips hoe u tijd kunt maken voor ontspanning? Bekijk dan het interview met deze duizendpoot.

Humberto Tan neemt vooral thuis genoeg tijd om te relaxen
Lekker onderuit, even niets. Een fijne stoel zorgt hierbij natuurlijk voor een nog prettiger en relaxter gevoel. Vanuit deze gedachten ontstond het idee bij Prominent om samen met Humberto Tan een collectie stijlvolle relaxstoelen te maken. De stoelen zijn ontworpen aan de hand van Humberto zijn visie. Volgens Humberto is het belangrijk dat je elke dag een rustmomentje pakt. Lekker zitten in een relaxte houding en even helemaal niets. Dus geen telefoon, mail, etc. Gewoon lekker zitten en genieten van je omgeving in een relaxte stoel!

Humberto collectie
Prominent en Humberto hebben de ultieme relaxstoel gecreëerd die past bij een druk leven waarin jezelf weer opladen er nogal snel bij inschiet. De stijl is elegant, krachtig en uitgebalanceerd. Dit zie je terug in de collectie relaxstoelen, met aardse kleuren en kwalitatieve robuuste materialen.

“Ik laad mezelf op door regelmatig helemaal niets te doen, echt helemaal niets” – Humberto Tan

Meest relaxte BN’er
Vorig jaar is Humberto Tan verkozen tot de meest relaxte Nederlander volgens het Relaxonderzoek dat GfK in opdracht van Prominent uitvoerde onder 1500 Nederlanders.

Wilt u ook meer weten over Humberto’s collectie relaxstoelen?
Ga naar www.prominent.nu/humberto-collectie/

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: