Now Reading
Help de Hartstichting tijdens de online collecteweek!

Help de Hartstichting tijdens de online collecteweek!

Dit keer kan de Hartstichting niet aan de deur komen tijdens de collecteweek. Hiervoor hebben ze een oplossing bedacht en zullen ze de collecteweek online uitvoeren. Van 5 tot en met 11 april is de collecteweek. Ook u kunt daarbij uw steentje bijdragen en online uw bijdrage te geven. Zo kunnen ze ook in deze tijd zorgen voor meer gezonde harten.

Uw bijdrage

Door de bijdrage die u doet kan de Hartstichting onderzoek doen naar het coronavirus. Mensen die al hartproblemen hebben vormen een risicogroep en kunnen hierdoor ernstig ziek worden. Maar ook gezonden mensen hebben hier last van. Het virus kan hartschade veroorzaken en daar moet onderzoek naar gedaan worden om dit tegen te gaan. Vorig jaar hebben ze ruim 2.8 miljoen opgehaald tijdens de collecte week. Ze zijn bang dat het dit jaar echter minder succesvol is omdat ze niet aan de deuren kunnen komen. Ze hebben uw steun dit keer extra hard nodig om de onderzoeken uit te voeren.

Belangrijk Onderzoek

Van de ernstig zieke mensen met het coronavirus zijn een groot deel hart en vaatpatiënten. Er kunnen ernstige complicaties optreden bijvoorbeeld hartfalen of een ontstoken hartspier. Uit onderzoek van het tijdschrift Circulation blijkt ook dat een deel van de ernstig zieke mensen last krijgt van hartritmestoornis. Er moet veel onderzoek gedaan worden om de reden hiervan te achterhalen en betere zorg te kunnen bieden.

Collecte via Whatsapp

Alle collectanten hebben een whatsapp bericht gekregen met de vraag deze zoveel mogelijk te verspreiden. Als u dit bericht gekregen heeft kunt u gemakkelijk een bijdrage doen door op de link te klikken. Als u iets extra’s wilt doen kunt u dit bericht ook weer delen met andere mensen om zo voor meer donaties te zorgen. Nog geen whatsapp bericht gekregen? U kunt uiteraard ook via de site van de Hartstichting een bijdrage geven.

Bron: Hartstichting

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top