Now Reading
De hele winter door comfortabel fietsen

De hele winter door comfortabel fietsen

De winter is inmiddels aangebroken en dat betekent dat het weer ook een stuk onstuimiger is dan in het voorjaar en de zomer. Toch zult u af en toe toch de deur uit moeten, bijvoorbeeld om een boodschap te doen. Als u er met de fiets op uittrekt, is het belangrijk dat u de gehele winter door comfortabel kunt blijven fietsen. Hoe u dat doet? Dat kunt u hieronder lezen.

Draag ondergoed dat uw lichaam warm houdt

Tijdens de winter kan het soms erg koud zijn. Kou slaat op uw gewrichten en spieren en dat geeft geen prettig gevoel. U kunt dit een flink stuk verminderen door thermisch ondergoed van V&D te dragen. U kunt dit gemakkelijk onder uw gewone kleding dragen, maar u bent wel verzekerd van een lekker warm lijf.

Ga veilig de weg op

U kunt alleen maar veilig de weg opgaan, als u er zelf ook voor kiest om zo veilig mogelijk te fietsen. Een goede verlichting is daarom absoluut noodzakelijk. Zeker als het koud weer is, kan er nog weleens mist opsteken. Een ongeluk zit in een klein hoekje en als u niet oppast, wordt u aangereden door een auto. Dit kunt u voorkomen door na te gaan of uw verlichting nog werkt en of u de juiste verlichting heeft.

Geef uw fiets een opknapbeurt 119339422

See Also
koud

Wilt u de absolute garantie hebben dat u zonder gevaar de weg op kunt? Brengt u dan een bezoek aan de fietsenmaker. Deze kan uw fiets een onderhoudsbeurt geven, waardoor u zeker weet dat uw fiets de winter aan kan. Deze kan naar uw banden kijken, de remmen nakijken en eventueel uw zadel wat lager zetten. U kunt dan net iets beter bij de grond.

Kortom, u kunt veilig de winter in fietsen als u bovenstaande adviezen heeft opgevolgd!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top