Met de hele familie naar de verjaardag van Disneyland® Paris

Met de hele familie naar de verjaardag van Disneyland® Paris

Heeft u er weleens over nagedacht om met het gezin of misschien wel met de hele familie iets bijzonders te gaan doen? Dan heten wij u van harte welkom in Disneyland® Paris, waar sprookjesfiguren de hoofdrol spelen in een ongelooflijk land gevuld met shows, parades en klassieke attracties.

Disneyland® Paris 25 jaar!

Disneyland Paris is een tijdloze bestemming voor jong en oud. In welk seizoen u de parken ook bezoekt, het is altijd weer een unieke belevenis. Het jaar 2017 wordt echter nog nét iets specialer. Waarom? Disneyland Paris viert haar 25e verjaardag! Vanaf 26 maart staat het park geheel in het teken van schitteren, sprankelen en stralen. Een onvergetelijke ervaring wordt het hoe dan ook. Dineer bijvoorbeeld met uw favoriete Disney figuren in een van de vele restaurants.

Of u nu in de zomer, de lente, de herfst of de winter naar Disneyland® Paris gaat, maakt helemaal niets uit. Elk jaargetij is namelijk uniek in deze betoverende sprookjeswereld en er is altijd wel wat te vieren. Dit wordt een uitstapje waar u nog lang met een grote glimlach aan terug zult denken.

De gezelligste familiehotels in Disneyland® Paris

Er zijn fantastische Disney hotels waar u geheel in stijl verblijft. U kunt zelfs suites boeken met elk een eigen thema! Dit is écht fantastisch voor de jongsten. Legt u de focus liever op het parkbezoek en gaat u daarmee voor een eenvoudige overnachting, dan zijn er genoeg goede Disney hotels op korte afstand van het park te vinden. Hiervandaan rijden vaak gratis shuttlebussen naar de parken, zodat u in no-time weer oog in oog staat met het avontuur. Gaan jullie met z’n allen weg, dan is het natuurlijk leuk om met z’n allen bij elkaar te blijven: óók in het hotel. Er zijn verschillende familiehotels waarin u soms met tot wel 10 personen kunt verblijven op één kamer. Met al die gezelligheid wordt het gegarandeerd een reis om nóóit te vergeten…

Interesse in een groepsreis naar Disney? Pelikaan Reizen is al jarenlang officieel Preferred Partner van Disneyland® Paris, dus wij kunnen u verzekeren van het beste aanbod!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: