Now Reading
Heeft u al reisplannen voor 2016?

Heeft u al reisplannen voor 2016?

Heeft u net uw vakantie achter de rug, maar bent u toch al bezig met uw reisplannen voor 2016? De reisspecialisten van Tenzing Travel trokken er de afgelopen maanden weer op uit om de mooiste reizen samen te stellen. Ze ontdekten nieuwe bijzondere plekken, authentieke “hideaway” hotels, verrassende excursies en nog veel meer!

Vanaf deze week kunt u bij Tenzing Travel de nieuwe brochures voor 2016 bestellen, of het vernieuwde aanbod op de website bekijken. Maar wij geven u al een voorproefje met bijzondere weetjes over de bestemmingen.

Zo is het boeken van uw camper bij Tenzing Travel een hele slimme keuze. U krijgt namelijk €100,- korting op uw eerste overnachting met de voordelige Sleep & Drive, maar dat is nog niet alles! Tenzing Travel heeft ook de laagste prijsgarantie op camperhuur. Heeft u bij een andere Nederlandse reisorganisatie een lagere prijs voor camperhuur gezien? Dan past Tenzing Travel de prijs aan.

En wist u al dat u met biggetjes en varkens kunt zwemmen in de azuurblauwe zee bij de Bahama’s? Schattiger wordt het niet. Deze biggetjes en varkens zijn de enige bewoners van Big Major Cay en totaal niet bang.

Wilt u nog meer informatie en inspiratie? Bestel hier de nieuwe brochures van Tenzing Travel en ontdek uw volgende reisbestemming!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top