Now Reading
Handige paklijst voor een dagje naar het strand

Handige paklijst voor een dagje naar het strand

Bij mooi weer is het heerlijk om aan de Hollandse kust te genieten. U brengt al gouw te veel mee en vaak bent u de belangrijke dingen vergeten. Mocht u nog een dagje gepland hebben staan hebben ik een handig pak lijstje voor u gemaakt zodat u niets vergeet.

Liggen op een strandlaken

De meeste zullen ze niet vergeten en het is het belangrijkste om dit mee te nemen, het strandlaken. U wilt natuurlijk niet in het zandliggen dus heerlijk om een laken is dit wel prettig en als u het water in geweest bent kunt u zich hiermee afdrogen of laat u aan de zon opdrogen.

Creƫer schaduw

Sommige vinden het lekker om de hele dag in de volle zon te liggen maar erg goed is het niet. Wanneer u een parasol mee brengt kunt u af en toe ook lekker in de schaduw zitten om even af te koelen en uw huid wat rust te geven.

Goed beschermd met zonnebrand

Een van de meest waarde volle spullen als u naar het strand gaat. U wilt na een dagje op het strand mooi bruin gekleurd weer terug gaan en niet als een rode kreeft. Blijft u geregeld in smeren met zonnebrand voor een goede bescherming. Hoe hoger de factor hoe langer dit bescherming biedt tegen de zon.

Vermaak om het strand

Sommige mensen kunnen uren in de zon blijven liggen maar soms kan dit ook snel vervelen. Zorg dat u dingen mee neemt waar u zich goed mee kan vermaken. Dit kan een goed boek zijn maar ook een strand bal. Kies dan voor een opblaasbal die is klein en makkelijk om mee te nemen en wanneer u klaar bent laat u hem leeg lopen voor dat dit weg waait. u kunt ook een balletje overtikken in het water, zo kunt u tegelijkertijd ook een beetje afkoelen.

Eten en drinken

Zorg er voor dat u genoeg water mee neemt wat die warmte kan voor veel dorst zorgen. Het is ook wel handig om zelf wat eten mee te nemen. Haal een makkelijk broodje en neem wat koekjes mee. Zo hoeft u niet alle spullen weer in te pakken als u iets verder op een broodje moet halen.

Belangrijke tip! Kies voor het juiste strand

U kunt er voor kiezen om naar het strand van Scheveningen te gaan of van Zandvoort maar met mooi weer zal het daar heel druk zijn. Kijk in de buurt voor een strand dat iets rustiger is. U kunt makkelijker een parkeerplekje vinden en in sommige gevallen is het zelfs gratis parkeren. U hoeft ook minder ver door het losse zand te lopen om een fijn plekje op het strand te vinden.

Ga goed gepland op reis voor een heerlijk dagje op het strand.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top