Now Reading
Haal de lente in huis met deze tips

Haal de lente in huis met deze tips

Is uw interieur nog afgestemd op de wat koudere tijden? Het is hoog tijd om de lente in huis te halen en weer een fris interieur te krijgen. Er zijn een aantal kleine tips die een groot verschil maken. Ik geef u tips om uw huis klaar te maken voor de lente en de zomer!

U kunt nooit genoeg bloemen hebben

Door alleen al een bos bloemen op tafel te zetten of op meerder plekken in het huis zult u een hele andere sfeer creëren. De bloemen brengen kleur in uw huis en u krijgt hier echt een zomers gevoel van. Naast de kleur hebben ze ook een heerlijke zoete geur. Uw krijgt dus ook een heerlijke bloemige geur in huis. U kunt ook elke keer verrast worden door een mooi boeket van Bloomon.

Wissel kussenhoesjes

U heeft vast wel een verzameling met verschillende kussenhoesjes voor in huis. Wellicht heeft u nu nog hele pluizige hoezen op de kussens zitte of met een afbeelding van een sneeuwuil. Het is dus tijd om deze hoesjes te vervangen. Het is makkelijk om de kleur van uw huis hiermee te bepalen en ze kunnen dus makkelijk afgewisseld worden. Kies voor een licht kleur of één met een tof printje. Ze kunnen makkelijk opgevouwen worden en het neemt dus bijna geen ruimte in, tijd om voor meer afwisseling te zorgen.

Zorg voor een vrolijke muur

Er zijn verschillende manieren om uw muur op te fleuren. Kies voor een vrolijk behang en ga er zelf mee aan de slag. U kunt een witte muur ook een kleurtje geven houd het daarbij wel licht of kies voor natuurlijke tinten. De muur krijgt zo een andere uitstraling en de kamer is weer helemaal opgefrist. U kunt ook werken met foto’s en leuke lijstjes. Maak een mooie collage op de muur met verschillende grote’s en verschillende kleuren foto’s. Zo komt de muur tot leven en kunt u zelf ook lang naar de fotomuur blijven kijken.

Nieuw indeling

Misschien heeft u al jaren de eettafel en de bank op dezelfde plek staan. U kunt ook eens proberen om de indeling om te gooien. Wissel eens wat dingen om of kijk wat het beste past binnen uw huis. Door dit om te wisselen kunt u een hele andere uitstraling krijgen in de kamer en zult u ook weer nieuwe inspiratie krijgen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top