Now Reading
Groeten uit Hollywood party arrangement

Groeten uit Hollywood party arrangement

Laat u pimpen in de Hollywood Star Shop en ervaar een echte make-over. Als u liever voor de Big $ gaat kunt u natuurlijk altijd nog uw geluk beproeven in ons Crazy Poker Casino. Of relax to the max in de massage lounge van Dokter Miracoli. Feest mee en blijf lekker slapen in het 4-sterren hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Een gezellig avondje uit met familie, het bedrijf of uw personeel. Boek nu deze gezellige feestavond met overnachting.

Bob’s Party Palace in Uitgeest, in heel Noord-Holland een begrip vanwege de unieke themafeesten.

Hotel Zuiderduin in Egmond aan zee, landelijke bekendheid bij particulieren en bedrijfsleven.

Dankzij een unieke samenwerking tussen deze twee horeca-giganten kunt u nu profiteren van een heerlijk weekendje uit in Noord-Holland. Bob’s Party Palace en Hotel Zuiderduin zijn namelijk van mening dat iedereen echt optimaal van een feest moet kunnen genieten. Daarom geen vervoers- en overnachtingsbeslommeringen meer voor u!

Dit Groeten uit Hollywood party arrangement is inclusief:

  • Vanaf 15.00 uur kunt u inchecken op de kamer in Hotel Zuiderduin
  • Na het inchecken op uw, van alle gemakken voorziene kamer, kunt u genieten van de faciliteiten in dit 4-sterren hotel, een verfrissende duik nemen in het overdekte zwembad, even uitwaaien en een wandeling maken op het strand. De tijd is even aan u zelf.
  • Tegen de avond wordt u met de VIP-Coach vervoerd naar Bob’s Party Palace Uitgeest. Hier vindt een voor u onvergeteljke avond plaats. Om ca. 01.00 uur bent u weer terug in het hotel.
  • De volgende ochtend kunt u gezamenlijk gebruik maken van een heerlijk ontbijtbuffet.

Prijs: € 130 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Lees ook
lekker shoppen en een nachtje weg

Inclusief vervoer.
Compleet verzorgd.

Minimum aantal personen: 10.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top