Now Reading
Groepsarrangement op een Landgoed in Brabant

Groepsarrangement op een Landgoed in Brabant

Weekendje weg met de hele groep

Wilt u samen met een stel vrienden of met de hele familie een weekendje weg? Voor groepen van 8 tot 14 personen kunt u in dit bijzondere verblijf genieten op een schitterend landgoed in Brabant. Het huis beschikt over een ruime woonkamer met open haard, een eigen woonkeuken om samen te dineren en bij mooi weer geniet u heerlijk op uw eigen terras. Zo heeft u een heerlijk verblijf met uw eigen gezelschap en geniet u volop van het samenzijn. Kortom, kies voor dit groepsarrangement op een landgoed in Brabant!

U verblijft in uw eigen huis

Alle gasten logeren in een Make-My-Day kamer. Met dit groepsarrangement op een landgoed in Brabant verwennen we u met de hotelservice. Dit betekent dat in de arrangementsprijs het ontbijt en de 3-gangen diners ‘s avonds zijn inbegrepen. Deze serveren wij in uw woonkeuken of bij warm weer op het grote terras.

U heeft dus alle tijd om samen te genieten van de mogelijkheden die de prachtige omgeving biedt. Koffie- en theefaciliteiten in uw huis zijn inbegrepen in de prijs. U hoeft bij vertrek alleen maar de overige genuttigde drankjes af te rekenen.

In de buurt van het huis

Het huis is gelegen op een 25 hectare groot landgoed en grenst aan de prachtige en uitgestrekte Strabrechtse Heide. Wandel-, ruiter- en fietsroutes starten vanaf het landgoed. Met de fiets bent u zo in het gezellige kunstenaarsdorp Heeze en op enkele kilometers afstand ligt de Golfbaan de Swinkelsche en designstad Eindhoven met een rijk cultureel aanbod waaronder de musea: Van Abbe, Philips en Daf en het industriële Strijp-S. Ook staat Eindhoven natuurlijk bekend om de Dutch Design Week, Glow, muziekconcerten en internationale sportwedstrijden. Actief, ontspannend, culinair of cultureel. Het kan allemaal tijdens dit groepsarrangement op een landgoed in Brabant!

Lees ook
Overnachten en relaxen aan het strand

Een weekendje weg met alle vrienden of de hele familie? Geniet van dit Groepsarrangement op een Landgoed in Brabant!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top