Now Reading
Groei & Bloei – Nationale Tuinweek 2018

Groei & Bloei – Nationale Tuinweek 2018

In 2018 vindt de Nationale Tuinweek plaats van 9 t/m 17 juni. Met op 16 en 17 juni het Open Tuinenweekend! De Nationale Tuinweek is een evenement van de vereniging Groei & Bloei.

De Nationale Tuinweek sluit aan bij een groeiende belangstelling voor tuinieren en alles wat met groen te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan meer groen om woningen en bedrijven. Vaak kan dat worden gerealiseerd zonder veel (extra) ruimtebeslag, bijvoorbeeld op braakliggende terreinen, in binnentuinen en verticaal tegen gevels of op balkons.

Thema’s voor de Tuinweek van 2018:

  • Moestuinieren, eten uit eigen tuin.
  • Het thema van de eerdere Tuinweken, ‘Tegel eruit, plant erin’, krijgt een vervolg. De Nationale Tuinweek is een initiatief van vereniging Groei & Bloei met als doel een groenere omgeving te creëren. Het credo is daarbij ‘Tegel eruit, plant erin!’. Het vergroenen van steden en dorpen levert niet alleen een bijdrage aan een grotere biodiversiteit. Meer groen en minder bestrating zorgt ook voor een betere waterberging en voorkomt overbelasting van rioleringen.

We zien je graag bij een van onze activiteiten van 9 t/m 17 juni 2018. Van fietstocht langs moestuinen tot muziek in de tuin!

Lees ook
Giethoorn verkennen

Klik hier voor meer informatie over de Nationale Tuinweek 2018!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top