Now Reading
Gratis website maken binnen 15 minuten

Gratis website maken binnen 15 minuten

Gratis website maken

Een website maken is niet eenvoudig? Dat is het wel. Een andere mythe is dat het een dure activiteit zou zijn. Dat is ook niet waar. Je eigen website bouwen is tegenwoordig een fluitje van een cent. Iedereen ongeacht leeftijd kan er mee beginnen. Dat komt vooral door de komst van slimme website builder applicaties die het programmeren van de site al voor je doen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een mooi sjabloon kiezen om mee te gaan werken. Daarna kan je met slepen en neerzetten zelf aan de slag met de verdere bewerking van het website ontwerp. In dit artikel lees je nodige stappen voor het beginnen van een website of blog, zodat je vandaag nog aan de slag kunt.

Bedenk een goede domeinnaam

Een domeinnaam stelt bezoekers in staat om jouw website te herkennen en op te zoeken. Iedere website heeft een unieke domeinnaam. Hoe herkenbaar het domein dat je kiest zal uniek zijn voor jouw website. Daarom wil je zo creatief mogelijk zijn bij het bedenken hiervan.

Wat is een website builder?

Een website builder stelt je in staat om snel een website te maken zonder te coderen. JouwWeb is zo’n website builder voor een gratis website maken. Het Nederlandse JouwWeb is een tool voor het bouwen van websites die gebruikers de mogelijkheid biedt om complete websites te maken, via een gebruiksvriendelijke interface voor slepen en neerzetten. Deze website builder heeft daarnaast ook extra functies waarmee de site uit te breiden is.

Start het bouwen van de nieuwe website

Naarmate websitebouwers als JouwWeb, Wix, en Jimdo steeds geavanceerder worden, worden ze ook gebruiksvriendelijker. Vaak is iemand bang om te investeren in een systeem, waarin diegene nog geen ervaring mee heeft. Maar, gelukkig hebben de populairste website builders ook talloze tutorials en stapsgewijze instructies om een volledige website te maken. Waardoor je direct resultaten boekt.

Website maken

Conclusie: maak gebruik van de gratis versies

Probeer bij twijfel verschillende website builder tools. De gratis versies maken het risicovrij om een nieuwe tool te proberen. Sommige tools staan zelfs toe dat een website altijd gratis blijft. Er zijn dan uiteraard wel beperkingen en je hebt af en toe te maken met advertenties, maar voor diegenen met een klein budget is het zeer te overwegen. Hiermee kun je website builders met elkaar vergelijken en ervaren welk systeem het beste bij jouw persoonlijke wensen past. Als je gaandeweg constateert dat bepaalde websitebouwers niet aan jouw behoeften voldoen, verwijder je account bij die partij dan gewoon. Uiteindelijk zul je de website builder vinden die je fijn vind werken. Je hoeft dus absoluut geen geld uit te geven om een website te starten.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top