Golfen in Rotterdam en een romantisch nachtje weg in Schiedam

Golfen in Rotterdam en een romantisch nachtje weg in Schiedam

Golfen bij Golfbaan Kralingen

In een wereldstad als Rotterdam, sta je er eigenlijk niet bij stil dat je er ook kan golfen. Maar golfen in Rotterdam is zeker mogelijk en het is genieten zelfs! Binnen de stadsgrenzen van Rotterdam vindt je Golfbaan Kralingen, het is zelfs een van de weinige golfbanen die gelegen is binnen stadsgrenzen. Het is een bijzonder stukje natuur aan de rand van het Kralingse Bos. Het is de kortste baan met A-status in Nederland, maar zeker niet de makkelijkste. De smalle fairways en het vele water zijn een uitdaging voor elke golfer. Laat je verrassen en kom golfen in Rotterdam op deze mooie 9-holes golfbaan.

Romantisch nachtje weg in Schiedam

Je verblijft een stadsvilla die is omgetoverd tot een kleinschalig suite hotel. Het suitehotel is gevestigd in een monumentaal pand daterend uit 1750 aan de authentieke Lange Haven in Schiedam. De Stadsvilla beschikt over 17 mooie (suite) hotelkamers. De historische omgeving en de sfeer van de Lange Haven zijn één van de redenen waarom deze locatie is gekozen. Het heeft dan ook de sfeer van het monumentale pand behouden gecombineerd met een modern en comfortabel design. Deze Stadsvilla is een plek die modern en huiselijk aanvoelt en waar gasten thuiskomen. Ook beschikt het hotel over 10 privé parkeerplekken en bevinden het hotel zich slechts op 3 minuten loopafstand van een ruime parkeergarage.

Tijdens dit arrangement geniet u van een heerlijke nachtrust en kunt u dus gaan golfen op Golfbaan Kralingen. Daarnaast kunt u uitgebreid gaan ontbijten en geniet u ’s avonds van een fles bubbels met borrelplankje. Kom ook golfen in Rotterdam! Voor meer informatie over dit arrangement klik HIER!

Recreatief.nl