Now Reading
Golfen en Overnachten in Montferland

Golfen en Overnachten in Montferland

Golfen en overnachten in Montferland

Onze prachtige locatie ligt direct aan de bosrand en midden in de weilanden. U heeft een geweldig uitzicht op de Montferlandse heuvelrug. Een heerlijke plek om te slapen. Wij combineren uw overnachting met 2 keer een 18 holes greenfee op twee golfbanen bij ons in de buurt. Dus kom golfen en overnachten in Montferland en geniet van een heerlijk verblijf in ons hotel, gelegen in Lengel.

De greenfees zijn voor Golfbaan ’t Zelle en Golfplatz Borghees.

De golfbanen

Tijdens het golfen in overnachten in Montferland kunt u uw slag verbeteren om 2 verschillende golfbanen. Elke baan heeft zo zijn eigen uitdaging.

18-holes Greenfee bij Golfbaan ’t Zelle

Golfen op een van de mooiste golfbanen van de Achterhoek. Wij staan garant voor rust, ruimte en gastvrijheid in een bosrijke omgeving. Tijdens de 18 holes golfen kunt u in het restaurant genieten van de rust met een heerlijke maaltijd en drinken. Onze golfbaan beschikt over maar liefst 12 handicarts. Naast de golfbaan en het restaurant kunt u ook bij ons terecht voor de golfwinkel.

18-Holes Greenfee bij Golfbaan Borghees

Golfbaan Borghees, net over de grens bij ‘s-Heerenberg, is een prachtig gelegen baan waar zowel de beginnende als de ervaren golfer zich direct thuis zal voelen. De baan, sinds oktober 2015 in Nederlandse handen, biedt niet alleen schitterende vergezichten en 18 uitdagende holes, maar ook uitgebreide oefenfaciliteiten en een uitstekende horeca gelegenheid.

Lees ook

Golfbaan Borghees beschikt over de volgende banen en oefenfaciliteiten:

  • 18 holes wedstrijdbaan (GVB verplicht)
  • 5 holes Par 3-baan
  • Driving range
  • Oefengreens, -bunkers & -holes

De kamers

Tijdens het golfen en overnachten in Montferland, verblijft u in ons sfeervolle hotel in Lengel. Wij beschikken over 5 sfeervolle kamers die allemaal onlangs gerenoveerd zijn. We hebben een klassieke, Zweedse sfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis kan voelen. Daarnaast hebben we een heerlijke woonkamer waar u met het gezelschap gebruik van kunt maken, net als van de tuin!

Kom golfen en overnachten in Montferland met dit mooie golfarrangement in Lengel!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top