Now Reading
Genieten van de herfst of winter aan de Maasplassen in Midden Limburg

Genieten van de herfst of winter aan de Maasplassen in Midden Limburg

In de herfstvakantie kunt u  in Maasmark Boschmolenplas komen genieten van de prachtige herfstkleuren.  Of van de gezellige winterse sfeer in de kerstvakantie. Met zijn tweeën, de kinderen en/of kleinkinderen.  Een heerlijke herfstwandeling of kerst shoppen in Shopping Outlet  Roermond.

Vakantiepark Maaspark Boschmolenplas
Maaspark Boschmolenplas is een ruim opgezet, natuurrijk vakantiepark in het Midden-Limburgse dorpje Heel. Uniek gelegen aan het heldere water van de Boschmolenplas, met meerdere vennen op het park en omringd door de Maasplassen en verschillende natuurgebieden.

 Comfortabele vakantiewoningen en luxe villa’s
Onze vakantiewoningen en villa’s zijn allen ruim van opzet, comfortabel ingericht en hebben WiFi Internet. Ze liggen aan een bosrand, de haven, het water of aan een ruime tuin. Enkele types hebben de slaap- en badkamer gelijkvloers en onze meest luxe villa’s beschikken over wellness faciliteiten.

Veelzijdige omgeving
Midden Limburg staat bekend om haar veelzijdigheid van schitterende natuurgebieden, overvloed aan cultuur, de prachtige Maasplassen, uitgebreide recreatiemogelijkheden en uitstekende winkel en flaneer mogelijkheden. Highlights zijn;

Lees ook
wettelijke schuldsanering

  • De Maasplassen; Het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland
  • Het Leudal; Een prachtig natuurgebied met wandelroutes en fietsroutenetwerk
  • De authentieke dorpjes Thorn en Wessem en de steden Roermond en Maastricht
  • Designer Outlet Roermond; Het grootste Shopping Outletcentrum van Europa.

Boek nu uw vakantie op Maaspark Boschmolenplas in de herfst (oktober/november) met 35% korting en in de winter (december) met 25% korting. U kunt ook al boeken voor 2016 met vroegboekkorting (15%) in combinatie met senioren korting (15%).

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top