Now Reading
Genieten in Maastricht – 3 TIPS

Genieten in Maastricht – 3 TIPS

Laat je verassen door het mooie veelzijdige Limburg!

In Limburg is er voor iedereen van alles te doen. Bezoek het veelzijdige Limburg met historische steden als Roermond en ga genieten in Maastricht, maar ook het witte dorpje Thorn en het prachtige Valkenburg aan de Geul zijn zeker het bezoeken waard. In deze culinaire provincie vindt u naast de beste restaurants ook veel wijngaarden waar de lekkerste wijnen worden gemaakt. Limburg heeft ook een prachtig afwisselend landschap, ontdek de natuur tijdens een wandel- of fietstocht, en kom helemaal tot rust.

Elke streek heeft zijn bijzondere restaurants en in Limburg zijn dat er vele. De vruchtbare gronden brengen mooie producten voort. Hier wordt bier gebrouwen en wijn gemaakt. Ook is Limburg bekend van de asperges, het ‘witte goud’ genoemd. Van begin februari tot eind juni is het asperge-seizoen, kom ze dus zeker proeven!

Genieten in Maastricht – 3 TIPS

3-daagse Valkenburg aanbieding met City Tour door Maastricht
Zin om er even tussen uit te gaan? In oude vestingstad Valkenburg weg te dromen en te genieten in Maastricht? Dan is deze aanbieding zeker iets voor jou want we bieden een leuke combinatie om beide steden te verkennen. Je overnacht namelijk in een gezellig hotel in Valkenburg en vandaar uit ga je een dagje naar Maastricht. In Maastricht maak je een prachtige rondvaart op de Maas met een rondvaartboot en stap je in een oude Engelse schoolbus om de stad van de andere kant te bekijken. Als je dan nog tijd over heeft kun je natuurlijk uitgebreid winkelen in Maastricht of een terrasje pakken. Er is zoveel te beleven in Limburg, jij zult je in deze 3 dagen niet vervelen!

Met vriendinnen 2 dagen genieten in hartje Maastricht
Ga samen met jouw vriendinnen genieten in Maastricht. Je verblijft in een super leuk kleinschalig hotel midden op het Vrijthof in hartje Maastricht. Het kleinschalige hotel is gevestigd in een oud herenhuis en biedt 10 gerenoveerde hotelkamers, verdeeld over 4 etages. Alle kamers zijn fris en modern ingericht en voorzien van alle gemakken. Gezellig samen shoppen, terrasjes pakken en lekker bijkletsen in deze super leuke stad! 

Lees ook
Top 3 Vriendinnen weekenden op de Veluwe

3 Daags Bourgondisch Genieten arrangement in hartje Maastricht
Van harte welkom in hartje Maastricht. Zoek je een kleinschalig hotel midden in het stadscentrum van Maastricht? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. Het hotel is gelegen aan het levendige Vrijthof en staat garant voor comfort en persoonlijke service. Tijdens het verblijf is een diner in het hotel inbegrepen! Neem plaats aan de lange bar en ontdek lekkere bites, een selectie heerlijke hapjes die de lunch of borrel net die extra touch geven. Of kies voor de lekkerste biefstuk van Maastricht die geserveerd wordt in eigen jus! Uitgebreid tafelen? Natuurlijk is een 3- of 4-gangen keuzemenu ook mogelijk! Genieten in Maastricht!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top