Gehuwd op Valentijnsdag? Maak nu gratis je groene trouwfoto op TuinIdee!

Gehuwd op Valentijnsdag? Maak nu gratis je groene trouwfoto op TuinIdee!

‘S-HERTOGENBOSCH – 20 JANUARI 2020: Voor iedereen die op 14 februari is getrouwd en met gemengde gevoelens naar hun trouwfoto kijkt, biedt TuinIdee een unieke gelegenheid. De grootste tuinbeurs van Nederland geeft deze Valentijn-koppels gratis de kans om dé foto, destijds gemaakt in een kaal park, besneeuwd prieeltje, binnen bij de centrale verwarming of dorre vlakte, opnieuw te maken. Maar nu in een groene, bloeiende en zeer romantische tuin!

Gehuwd op Valentijnsdag

Trouwen op de meest romantische datum van het jaar betekent helaas wel dat de foto’s in een winterlandschap of binnen zijn gemaakt. Geen rozenperken of begroeide prieeltjes. Alle bruidsparen, ooit gehuwd op 14 februari, zijn op hun trouwdag van harte uitgenodigd voor een gratis bezoek aan TuinIdee. Een feestelijke dag, waarbij het maken van een nieuwe trouwfoto, niet mag ontbreken. Valentijn-koppels kunnen op vertoon van een officieel document met trouwdatum, zich tot uiterlijk 10 februari aanmelden via info@tuinidee.nl o.v.v. Valentijn.

Over TuinIdee

TuinIdee, de grootste tuinbeurs van Nederland, is dé plek om je klaar te maken voor het komende tuinseizoen. Wat je plannen voor het nieuwe tuinseizoen ook zijn, TuinIdee is de eerste stap om ze waar te maken. We hebben alles in huis om je te helpen jouw tuindroom waar te maken. Ontdek van 13 t/m 16 februari 2020 in Brabanthallen ‘s‑Hertogenbosch de laatste trends en innovaties, doe mee aan unieke workshops en activiteiten en kom direct in contact met alle experts die je dichter bij die droom brengen.

Inspireren, adviseren en meedoen

TuinIdee kent dit jaar een ongekend hoog aantal inspiratietuinen. Verspreid door de Brabanthallen worden verschillende tuinen, waaronder de fotogenieke romantische tuin, aangelegd. Zo is er voor ieder wat wils. Ideeën voor een stadstuin, een balkon of juist een grote siertuin, iets luxe of meer avontuurlijk? Het is er allemaal. Voor het eerst zijn er zelfs ook 2 wintertuinen, buiten bij de entree.

Ervaar o.a. in Floors Moestuin hoe je eenvoudig je eigen moestuin aan kunt leggen. Groenstylist en trendwatcher Romeo Sommers toont zowel een warmte resistente tuin als een ‘watertuin’. Deze tuin laat zien dat water in de tuin fijn is. Door de open structuur loopt het water na een regenbui makkelijk en natuurlijk weg en met de vele water elementen kom je hier helemaal tot rust. Hulp nodig bij het ontwerpen van jouw tuin? Kom naar het TuinAtelier. Voor onderhoudstips raadpleeg je de deskundige van Groenadvies. Neem een foto of zelfs een plant mee voor het juiste advies.

Wat je plannen voor het nieuwe tuinseizoen ook zijn, TuinIdee is de eerste stap om ze waar te maken. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je plannen uit te voeren. Kom bijvoorbeeld naar het TuinTheater om middels presentaties, demonstraties en lezingen op hele specifieke onderwerpen nader geïnformeerd te worden. Middels de Gardeners’ World Bingo en Floors Moestuinquiz zijn er ook nog prijzen te winnen!

Praktische informatie

TuinIdee is van donderdag 13 februari tot en met zondag 16 februari 2020 geopend van 10.00-18.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50 per persoon in de online voorverkoop of € 16,50 aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.tuinidee.nl.

Foto: TuinIdee

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: