Now Reading
Geef uw camper een upgrade

Geef uw camper een upgrade

Staat uw camper voor de deur en wilt u hier graag nog mee weg in de zomer. Nu heeft u de tijd om met de camper aan de slag te gaan en de nodige upgrades te geven. Maak bijvoorbeeld het rijden comfortabeler of maak het in de camper wat aangenamer. Ga aan de slag om de volgende keer nog prettiger op reis te kunnen.

Kijk wat er achter u gebeurt

Sommige campers kunnen erg groot zijn en onhandig met manoeuvreren. Het is daarom handig om een parkeersensoren of een camera aan te brengen. Dan weet u precies wat er achter u gebeurt en kunt u de camper makkelijk om de juiste plek parkeren zonder dat iemand instructies moet geven. De sensoren gaan piepen als u dicht bij een voorwerp in de buurt komt, hoe sneller het piept hoe dichter bij u bent. De camera is helemaal handig, u ziet gewoon op het scherm wat er achter u is. Staat er een boom paaltje of licht er nog een bal van spelende kinderen alles kunt u hierop zien.

Zorg voor de juiste temperatuur

Gebruikt u de camper geregeld om naar een warme bestemming te gaan of wilt u ermee naar het noorden waar het wat kouder is? Een aircodaksysteem kan zorgen voor verkoeling als het buiten zo warm is soms kunnen ze ook juist opwarmen zodat wanneer het koud is u lekker warm binnen kunt zitten. Dit is vooral ook prettig tijdens het slapen, u zit niet te rillen van de kou of te zweten van de hitte. Afhankelijk van de grote van de camper heeft u er een of misschien wel twee nodig.

Beveilig uw camper

De meeste campers zijn erg duur en daarom bent u hier dan ook extra voorzichtig mee. Gaat u een heerlijk rondje fietsen of er in de avond op uit is het wel fijn om te weten dat uw camper beveiligd is. Er is een speciale Bearlock die zorgt dat uw camper beveiligd is als u weg bent. De Bearlock vergrendeld namelijk de versnellingsbak waardoor je niet zomaar weg kunt rijden. Aan de buitenkant kunt u niets zien van deze beveiliging. U heeft hiervoor een vergrendelingssleutel waar door er uiteraard wel mee kunt rijden.

Geblindeerde ramen

U kunt ook folie aanbrengen op de ramen. Dit zal de ramen beschermen en zo voorkomt u ook dat het interieur gaat verkleuren. U zult een stuk meer privacy hebben en hoeft zich geen zorgen te maken op inkijk. Door de folie zul je de warmte ook makkelijker buiten kunnen houden, u hoeft daarvoor dus niet de airco aan te zetten. Het zorgt er ook voor dat het minder inbraak gevoelig is omdat niemand makkelijk naar binnen kan kijken.

Camper voor de deur

Als u toch uw camper voor de deur of op de oprit heeft staan kunt u makkelijk zelf aan de slag gaan met deze upgrades. Wat is wel en wat is niet nodig bij uw camper. Ga de camper eens door om de nodige aanpassingen te maken zo bent u er helemaal klaar voor als we weer op pad mogen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top