Now Reading
Ik ga op vakantie en ik neem mee?

Ik ga op vakantie en ik neem mee?

Gaat u dit jaar nog op vakantie? Vaak is er wel een paklijstje gemaakt met wat u mee moet nemen voor de vakantie maar vergeet u niet iets? Wellicht is het goed om uw lijstje een na te lopen en aan te vullen waar nodig. Dan weet u zeker dat alles weer up tot date is en zult u niets vergeten.

Wat hebben andere landen niet?

Gaat u toch nog naar het buitenland dit jaar dan zullen ze daar niet de zelfde dingen in de winkel hebben als in Nederland. Zorg er voor dat u dit mee neemt op vakantie maar de overige dingen kunt u makkelijk daar halen. Dit kunt u beter zelf mee nemen:

  • Drop
  • Pindakaas
  • Hagelslag
  • Stroopwafels
  • Mayonaise

Wat kunt u beter niet vergeten op vakantie?

Er is natuurlijk altijd wel een vakantie geweest waarbij u iets belangrijks vergeten bent. Zo is een oplader iets dat vaak vergeten wordt. Deze heeft u de avond ervoor nog nodig om uw telefoon of camera mee op te laden en wanneer u de volgende ochtend vroeg vertrekt zal deze vaak in het stopcontact blijven zitten. Medicijnen zijn ook erg belangrijk om mee te nemen en leg deze dan ook klaar. Stop het doosje vast in uw tas en leg er een klaar voor de dag ervoor zo weet u zeker dat u ze niet vergeet.

Het is ook belangrijk om te kijken waar u naar toe gaat zo kunt u vooraf een vignet halen of een milieusticker in de auto plakken. Bij sommige landen is het niet mogelijk om deze vooraf te halen dus kijk goed of dat voor u van toepassing is.

See Also
goede voornemens

Vermaak op vakantie

Als u op vakantie bent kan het zijn dat nu nog niet alles open is of dat het niet meer mogelijk is omdat het druk is. Zorg dan dat u genoeg dingen mee neemt waar u zich mee kanĀ  vermaken. Zit u ergens aan het water dan kunt u een strandbal, rackets, snorkel of een volleybal mee nemen maar ook een goed boek is prima als vermaak op het strand. Wie houdt er niet van spelletjes? Een bord spel zal wellicht te veel ruimte in nemen maar met wat dobbelstenen of een pakje kaarten kunnen veel verschillende spellen gespeeld worden. Deze vakantie zal wat minder gericht zijn op het reizen maar meer op het samen zijn.

De vakantie is pas echt leuk met het juiste gezelschap! Dat maakt de vakantie pas echt compleet dus zorg dat u niemand vergeet!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top