Now Reading
Frisse lucht maakt Nederlander gelukkig

Frisse lucht maakt Nederlander gelukkig

Geur is een belangrijk zintuig voor de mens en uit recent onderzoek van Panelwizard1 blijkt dat het direct invloed heeft op onze stemming. Ruim 85% van de Nederlanders geeft aan gelukkig te worden van frisse lucht. Dit is voor hen dan ook de favoriete geur om in huis te creëren. Air Wick draagt graag bij aan het gelukkig(er) maken van mensen en heeft daarom Aqua Mist ontwikkeld, een spray die frisse lucht in huis brengt.

Frisse lucht maakt gelukkig
Veruit het grootste deel van de Nederlanders in de leeftijd van 25 t/m 55 jaar (86%) geeft aan gelukkig te worden van frisse lucht. Dit zijn iets vaker vrouwen (90%) dan mannen (81%). Als de Nederlander denkt aan frisse lucht, dan associeert ruim een derde (36%) dit met de geur van het bos. Ook de geur van zee of strand (26%) en van een frisse herfstwind (25%) worden genoemd als de geur waar men aan denkt bij ‘frisse lucht’. In huis speelt frisse lucht ook een belangrijke rol. De favoriete geur in huis is die van frisse lucht (42%), gevolgd door de geur van verse baksels als appeltaart, brood of koekjes (22%) en lavendel (18%). Geuren die men in huis het liefst zo snel mogelijk wil verdrijven, zijn een muffe lucht (35%), rookgeur (29%) en kookgeur (16%).

Aqua Mist: frisse lucht op natuurlijke wijze
Indien Nederlanders hun huis verfrissen met een luchtverfrisser, geeft 20% de voorkeur aan een spray zonder drijfgassen. Aqua Mist bevat geen drijfgassen en verspreidt op natuurlijke wijze heerlijke en verfrissende geuren die op natuurlijke wijze heerlijke en verfrissende geuren verspreidt. Alsof er een verfrissende zeebries door huis waait, of dat de kamer zich vult met naar bloesem geurende berglucht. Air Wick Aqua Mist haalt de natuur in huis. Eindelijk een luchtverfrisser die wel naar frisse lucht ruikt.

Vlieland plek met de meeste schone en frisse lucht

Lees ook
urine

Het Waddeneiland Vlieland wordt door het overgrote deel (83%) van de Nederlanders gezien als het plekje met meest schone en frisse lucht van Nederland. 9% van de Nederlanders geeft aan uit eigen ervaring te weten dat dit inderdaad zo is en driekwart (74%) geeft aan het met deze bewering eens te zijn. Afgelopen woensdag 14 september werd heel Vlieland nog frisser gemaakt, alle woningen op het Waddeneiland werden door Air Wick Aqua Mist voorzien van frisse lucht in huis.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top