Now Reading
Film tip: F*ck de liefde

Film tip: F*ck de liefde

F*ck de liefde

Er is weer een leuke Nederlandse film op Netflix toegevoegd: F*ck de liefde (Fuck de liefde). Wanneer u fan bent van Nederlandse romantische komedies gaat ook F*ck de liefde zeker in de smaak vallen. Net als bij veel Nederlandse films volgen we meerdere verhaallijnen.

F*ck de Liefde op Curaçao

Lisa heeft een moeilijke tijd en zit midden in een scheiding van haar man Jack. De vriendinnen van Lisa nemen haar mee naar het eiland curaçao zodat ze even kan ontspannen en het uitgaansleven weer opnieuw kan ontdekken. Op Curaçao ontmoet ze de charmante Jim. Terwijl Lisa op curaçao is ontmoet Jack in Nederland Cindy tijdens een van zijn stapavondjes. Bo is de zus van Cindy en denkt dat haar man Said iets voor haar achterhoudt. Bo krijgt een steeds betere klik met haar aantrekkelijke baas, ze brengen samen steeds meer tijd door.

F*ck de Liefde is opgenomen op Curaçao, prachtige plaatjes en goede muziek maken de film leuk om een keertje te kijken. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Bo Maerten, Thijs Römer en Edwin Jonker. De film is vanaf 4 mei op Netflix te bekijken.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top