Now Reading
Familie kerstbuffet met super leuke activiteiten in Gelderland

Familie kerstbuffet met super leuke activiteiten in Gelderland

De kerst komt er weer aan!!
Wat is er leuker dan kerst vieren met je familie? Met dit kerstarrangement is er geen betere manier om de kerst te vieren. Met een uitgebreid kerstbuffet om van te smullen. De mensen voor u zijn heel enthousiast over dit kerstarrangement. Lees hier onder hun ervaring. Klik op de kerstarrangementen voor meer informatie en foto’s.

Familie kerstbuffet ( zeer uitgebreid ) met super leuke activiteiten in Gelderland
Met de hele familie heerlijk onbeperkt eten van ons luxe Kerstbuffet, activiteiten voor de kids (en volwassenen) en drankjes inclusief. Een leuke kans om met uw familie kerst te vieren, met voldoende vertier voor de kinderen.

Bij dit geweldige familiekerst buffet is inbegrepen:

  • Zeer uitgebreid Kerstbuffet
  • Veel leuke activiteiten voor kinderen (en volwassenen :) )
  • Drankjes inclusief

De prijs van dit familiekerst buffet is geldig op 25 & 26 december 2015.

Familiekerst buffet met super leuke activiteiten in Gelderland
Met de hele familie heerlijk onbeperkt eten van ons luxe Kerstbuffet, activiteiten voor de kids (en volwassenen) en drankjes inclusief. Een leuke kans om met uw familie kerst te vieren, met voldoende vertier voor de kinderen.

Programma
Tussen 16.30 en 17.00 uur bent u van harte welkom bij Polysport. Vanaf 17.00 uur staan staan we klaar bij de verschillende activiteiten, segway rijden (vanaf 16 jaar), tennissen, langlaufen, klimmen, handboogschieten en curlen.

Voor de hele kleintje maken wij een leuke speelhoek. Dus gewoon lekker doen waar je zin aan hebt!

U wordt de hele avond van drankjes voorzien (inclusief). De drankjes waar u uit kunt kiezen zijn jupiler, wijn, fris en warme dranken als koffie/thee en warme chocolademelk.

Tegen 18.30 uur wordt het buffet geopend. Heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten buffetten staan voor u klaar. Zorg u er wel voor dat de kinderen af en toe wat eten?! Door alle activiteiten wordt dat nog wel eens vergeten!

Rond 21.00 wordt de avond afgesloten. Heel veel plezier met het Polysport familie kerstbuffet 2015.

Buffet
U kunt kiezen uit meer dan 60 gerechten. Warme en koude voorgerechten, een heeluitgebreid hoofdgerechten buffet en uitgebreid nagerechten buffet.

Lees ook
Kerst aan zee met Live muziek

Review
Nathalie Brummen beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Altijd vriendelijk en leuke activiteiten. Mooie locatie. Maar toch vind ik het belangrijkste dat jullie erg klantvriendelijkheid zijn en dat het buffet goed aangevuld wordt.

Ria Dieren beoordeelt dit kerstarrangement met een 10
Wij hebben daar ons 25 jarig huwelijk gegeven en het was allemaal prima gereld, koffie, thee, cake, drank hapjes, broodjes en koffie als afsluiting. Het was echt top

Harry Dieren beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Opnieuw waren de gebruikers (uit diverse landen) tevreden over het eten.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top