Now Reading
Eropuit met de hond en heerlijk wandelen

Eropuit met de hond en heerlijk wandelen

Wilt u een paar dagen eropuit met de hond? Gaat u graag de bossen in, om kilometers lang te wandelen met uw hond? Dit hotel heeft een heerlijk 3-daags arrangement aan met diverse mooie wandelroutes in de omgeving en natuurlijk gratis toegang voor uw hond. Geniet van de prachtige bosrijke omgeving in Montferland, waar het aanbod losloopgebieden bijzonder ruim is.

Verblijf in een familiehotel

Ons hotel is van oudsher een echt familiehotel, gelegen in een prachtig stukje Nederland waar gastvrijheid de gewoonste zaak van de wereld is. Ook kunt u hier al wandelend eropuit met de hond en de prachtige en bosrijke omgeving verkennen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de speerpunten van ons hotel. Alle sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van douche, toilet, kleurentelevisie, gratis interneten telefoon. Tevens is er in een deel van het hotel een lift beschikbaar.

Heuvelachtig Montferland

Het hotel ligt aan de rand van het heuvelachtige Montferland. Een plek om heerlijk te wandelen en eropuit te gaan met de hond. Daarnaast kunt u lekker winkelen in Doetinchem, Arnhem of het Duitse Bocholt Doesburg, Bronkhorst, ’s-Heerenberg en Zutphen, juist bekend om de sfeervolle steegjes en cultuur liggen op korte afstand van Zeddam.

Lees ook
Nachtje weg in Egmond aan Zee

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top