Now Reading
Een speciale kerst op het water!

Een speciale kerst op het water!

De kerst komt er weer aan!

Speciaal voor de kerst liefhebbers hebben we 2 speciale kerstarrangementen voor u geselecteerd. Vier de kerstdagen aan boord van een schip. Heerlijk zeilen met een traditioneel zeilschip of feesten aan boord van de partyboot. Uw voorgangers zijn er super enthousiast over. Klik op de linkjes voor meer informatie.

Een unieke ervaring: Zeilen met Kerst of Oud en Nieuw!
Alweer een aantal jaren organiseren wij in de kerstvakantie een 3-tal unieke en gezellige winter-zeilreizen met de traditionele zeilschepen ‘Suydersee’ en ‘Alida’. De bijzondere sfeer van het winter-zeilen voegt een extra dimensie toe.

Leela Kraaijeveld beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Het was een heerlijke reis. Supergaaf om zeilend naar Terschelling te gaan met Oud en Nieuw. Zeer goede verzorging en een leuke groep. Voor herhaling vatbaar. Vond alleen jammer dat de zeilen niet allemaal aanwezig waren en het grote zeil niet goed omhoog kon. De hut was prima.

Koert Siepel beoordeeld dit kerstarrangement met een 9
als groep 60+ers erg benieuwd naar de andere deelnemers. Een fantastische Oud en Nieuw met een geweldige kok Harald. Uiteraard moet je wel een sportieve inslag hebben; het is geen luxe cruise. Als vrienden van elkaar afscheid genomen.

Kerstfeest aan boord van de partyboot in Rotterdam
Kerstfeest is een feest van lekker eten, heerlijk samenzijn met familie & vrienden en gezelligheid rond de kerstboom. Rotterdam is de stad bij uitstek om lekker te genieten van de gezellige decembermaand. De hele stad staat in het teken van de winter en natuurlijk de feestdagen.

Koos en Bettie Hooijmans beoordeeld dit kerstarrangement met een 10
Kan alleen maar zeggen superavond gehad samen met zus en zwager!! Personeel uiterst vriendelijk, en het eten was super!! Toppie voor jullie allemaal die gezorgd hebben voor een heel leuk varend kerstdiner!!!

Lees ook
Top 3: Kerst aan zee

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top