Now Reading
Een geweldige kerst in Noordwijk

Een geweldige kerst in Noordwijk

Dit word een top kerst!

Met dit kerstarrangement heeft u een top kerst! Heerlijk aan zee met een uitgebreid kerstontbijtbuffet en een culinair 6-gangen diner met live muziek. Het hele hotel is in de kerst sfeer waardoor u het ultieme kerst gevoel krijgt. lees hier onder wat het kerstarrangement inhoud en klik op de link voor meer informatie en foto’s.

Kerstarrangement – Met de kerstdagen naar Noordwijk

Ziet u het al voor u? Het hele hotel in kerstsfeer, het geluid van ruisende golven en misschien sneeuwt het wel als u naar buiten kijkt. Vier dit jaar de kerstdagen eens aan zee. Wandelen langs het strand of over de boulevard en genieten een heerlijk buffet.

Dit Kerstarrangement in Noordwijk is inclusief:

  • Welkomstdrankje met een amuse
  • 1x overnachting in een comfortabele landzijdekamer
  • 1x uitgebreid kerstontbijtbuffet
  • 1x 6-gangen kerstdiner met live muziek
  • Gratis gebruik van Relax centre met zwembad, Turks stoombad en sauna

Geniet van de Kerstdagen aan Zee
Ziet u het al voor u? Het hele hotel in kerstsfeer, het geluid van ruisende golven en misschien sneeuwt het wel als u naar buiten kijkt. Vier dit jaar de kerstdagen eens aan zee.Wandelen langs het strand of over de boulevard en genieten een heerlijk buffet.

Activiteiten
Gezellig met familie of vrienden de mooiste dagen van het jaar doorbrengen tijdens Kerst in Noorwijk aan Zee.

Met een heerlijke wandeling over het strand, een bezoek aan het kleine historische centrum van deze badplaats, een overheerlijk Kerstdiner en de Kerstmarkt,is dit hotel uitermate geschikt voor uw Kerstviering.

Eenmaal uitgewaaid op het strand, kunt u relaxen in het bubbelbad en de sauna in het hotel waarna u wordt uitgenodigd voor het kerst diner.

Lees ook
Kerst in een familiehotel

Hotel direct aan het strand
Het hotel is direct gelegen aan het strand en de boulevard van Noordwijk aan Zee. Ditviersterren hotel beschikt over 82 hotelkamers, van knusse torenkamers, comfortabele kamers aan de landzijde tot sfeervolle kamers aan de zeezijde. Alle kamers zijn compleetmet televisie, kluis, telefoon en WIFI-aansluiting. Tevens beschikt het hotel over een restaurant, bar, serre, overdekt verwarmd terras, parkeergelegenheid, een relax center en een zwembad met bubbelbad.

Reviews
Bart Neuts beoordeelt dit kerstarrngement met een 9
Kerstarrangement: zeker een aanrader. Wij gaan volgend jaar zeker terug. Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam, goede prijs kwaliteitsverhouding, lekker eten en verzorgd.

Anoniem beoordeelt dit kerstarrngement met een 8
Prima arregement

B. Bernecker beoordeelt dit kerstarrngement met een 8
Het was heerlijk. Grote familiekamer, goede faciliteiten en vooral het buffet ’s avonds was super. Alle credits voor fabulous piano’s die er een persoonlijke avond van maakten. kinderbuffet, had meer variatie kunnen hebben.
Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top