Now Reading
Een geweldige culinaire kerst

Een geweldige culinaire kerst

Dit is pas genieten

Verras je smaakpapillen deze kerst met dit overheerlijke kerstarrangement. Dankzij de top gerechten bezorgt de chef u een kerst om nooit meer te vergeten.

Klik op de link voor meer informatie en foto’s

TOP culinair 6-gangen kerstdiner in Gelderland
Chef Giuseppe laat u met kerst genieten van een TOP 6 gangen kerstdiner. Kom ook even ontspannen in ons Restaurant en laat u verassen door prachtige gerechten.

6-gangen kerstdiner op de Veluwe
Chef Giuseppe laat u met kerst genieten van een TOP 6 gangen kerstdiner. Kom ook even ontspannen in ons Restaurant en laat u verassen door prachtige gerechten.

Traditioneel Italiaans in informele ambiance
Trattoria & Grill Due is ‘the place to be’ voor levensgenieters die samen met vrienden, familie of zakenrelaties willen genieten van een ontspannen avondje uit in een heerlijk informele ambiance. De gepassioneerde chef de cuisine Giuseppe Zuddas verrast u na een lekker aperitief met de mooiste traditionele Italiaanse gerechten uit zijn geboortestreek Lucca in Toscane.

Onder andere zijn klassiek bereide risotto, telkens weer verrassende schotels met antipasti en verse pasta’s zijn van grote klasse, maar ook zijn vis- en vleesgerechten van de grill zijn zeker niet te versmaden. Vanzelfsprekend worden alle spijzen er op verzoek begeleid door de mooiste Italiaanse wijnen.

Geweldig restaurant
De culinaire redactie van dagblad De Gelderlander omschreef Trattoria & Grill Due onlangs als ‘een geweldig restaurant dat een waardig eerbetoon aan de Italiaanse keuken vormt’.

Lees ook
Top 3: Kerst aan zee

Ook Gault & Millau was in de laatste editie laaiend enthousiast: ‘Chef Giuseppe bereidt degelijke en smakelijke Italiaanse gerechten. Prima wijnen, attente bediening en schappelijke prijzen maken het plezier compleet’.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top