Now Reading
Doorbreek de sleur binnen uw relatie

Doorbreek de sleur binnen uw relatie

Na een lange tijd bij elkaar op de lip te zitten kan het zijn dat er irritaties ontstaan en dat jullie minder lief voor elkaar zijn dan voorheen. Wellicht bent u samen in een dagelijkse sleur terecht gekomen en ziet elke dag er hetzelfde uit. De romantiek is weg en uw relatie is een stuk minder spannend.

Hoe doorbreekt u de sleur?

Het kan soms lastig zijn om het dagelijkse ritme aan te passen. Waarschijnlijk heeft u dit zo op elkaar afgestemd dat u elkaar niet in de wegloopt en dus niet vaak ziet. In plaatst van om en om te ontbijten kunt u ook samen eens ontbijt maken. Praat over de vorige dag of de plannen van deze dag en begin de dag eens samen. U kunt het ook totaal anders aanpakken door iets nieuws te proberen. Ga samen eens naar een pretpark, ga op dansles of ga samen picknicken op het strand. Door af en toe iets anders of iets geks te doen zult u makkelijker uit de sleur komen en kunt u tijd voor elkaar vrij maken.

Blijf lachen

Het kan natuurlijk ook zijn dat u te serieus tegen uw relatie aan kijkt. Ziet u beren op de weg of bent u bang dat het ergens mis gaat? Vaak zult u deze momenten voorzichtig aanpakken en vaak ook wat te serieus. Het is juist gezond om te blijven lachen vooral met elkaar. Kijk samen naar een komedie film of haal gewoon een grapje uit dat wel gewaardeerd kan worden. Dan kunt u er ook samen om lachen.

Creëer herinneringen

Herinneringen die samen gedeeld worden maken u gelukkiger. Heeft u veel leuke herinneringen van vroeger maar van de laatst tijd niet? Door samen nieuwe dingen te doen zult u samen herinneringen creëren en dit brengt u weer dichter naar elkaar. Een aantal dingen waar u aan kunt denken:

  • Stuntelen op een surfboard tijdens een les
  • Ga eens naar een restaurant waar u anders nooit naar toe zou gaan
  • Samen die ene attractie in die u normaal altijd overslaat
  • Schiet de frustratie er uit tijdens een potje paintball
  • Dans de voetjes van de vloer tijdens een salsa les

Blaas nieuw leven in uw relatie en vergeet de dagelijkse sleur.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top