Now Reading
De 43e Fiets4Daagse De Peel in 2018

De 43e Fiets4Daagse De Peel in 2018

Bij deze nodigen wij U uit voor de 43e editie, die zal plaatsvinden van dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli 2018. U kunt dan weer vertrekken vanuit de 4 startplaatsen t.w. Meijel, Weert, Stiphout en Deurne. U hebt de keuze uit de fietsroutes van 30, 45 en 60 km.

Fiets4Daagse De Peel is door de N.F.T.U. (Nederlandse Toer Fiets Unie) onlangs gewaardeerd met het nieuwe keurmerk “Extra Goed Geregeld”. De N.T.F.U. heeft het sterrensysteem vanaf dit jaar vervangen voor een moderner kwaliteitssysteem waarin, naast de puntenwaardering, voortaan ook de ervaringen van de deelnemers wordt meegenomen. Fiets4Daagse De Peel blijft hiermee een “NTFU Klassieker” en mag dan ook worden beschouwd als een topevenement binnen de N.T.F.U.

Fiets4Daagse De Peel biedt meer dan fietsen alleen en schenkt speciale aandacht aan de deelnemende kinderen. Meedoen aan Fiets4Daagse De Peel is pas echt genieten, elke dag opnieuw, met vele bezienswaardigheden en entertainment, voor jong en oud. Een Fiets4Daagse die U moet beleven…!

Wilt u meer weten over de 43e Fiets4Daagse De Peel?

Lees ook
Fietsvakanties in Nederland

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top