Now Reading
Dating voor actieve 50-plussers

Dating voor actieve 50-plussers

50plusmatch is één van de meest actieve datingsites, speciaal voor 50-plussers. Zoek je een datingsite waar je serieus kunt daten, direct met 3 dagen gratis volledig lidmaatschap? 50plusmatch is de site alleen voor 50-plussers, met handmatige controle van alle profielen, lid van Thuiswinkel en met de hoogste waardering bij onderzoek door Tros Radar. Daten op je mobiel? Dat kan ook nog. 50plusmatch is de juiste keuze!

Bij ons staan onze leden centraal. We laten graag, middels deze blog, een van onze leden aan het woord.

50 plusmatch

Attrattivo
De vertragingstijd volgens Tom, zie ik inmiddels oplopen tot meer dan 90 minuten. Geïrriteerd zie ik mijn agenda van vandaag helemaal misgaan. Het is nog maar maandagochtend. Zinloos begin van de week, dat is zeker.

Dus ik besluit om te stoppen bij de eerst volgende tank, afspraken verzetten, koffie en krant. Terwijl ik zijdelings in de auto hang om mijn tankpas en smartphone te pakken, zie ik via mijn spiegeltje iets waar ik blij van word. Onmiddellijk voel ik mijn humeur met 100% verbeteren. Het is niet zo vaak dat ik ineens denk ‘wow’. Maar nu is er zo’n moment. Ik ben er even stil van als mijn blik via dat spiegeltje blijft hangen. Niet precies wetend wat het is, maar op de een of andere manier klopt alles aan die man. Attrattivo, dat zeker.

Terwijl ik uitstap richt ik mij maar op mijn agenda. Ik voel dat de aandacht niet van 1 kant komt, zijn ogen strelen mijn rug. Het doet mijn hakken zowel sexy als wiebelig voelen als ik naar de tankshop wandel. Druk scrollend in mijn agenda probeer ik mijn aandacht af te leiden en blijf ik voor de deuren van de shop staan tot zij openen.

Een zeer prettige, bescheiden doch geamuseerde lach zweeft naar mij toe. Hij is vlakbij. Zijn arm reikt langs mij heen naar de deur. Sh.. Het is niet waar, ik sta hier toch niet voor niets scrollend te wachten voor een deur met deurkruk, tot deze vanzelf opent…? Genant, dat zeker.

Maar ik ga het niet laten gebeuren. Met mijn rug recht wandel ik majestueus langs hem heen naar binnen. Hij ruikt lekker en mijn buik kriebelt. Ik schenk hem een weergaloze glimlach als ik dank je wel zeg. We zijn beide even bewegingloos als onze ogen elkaar treffen. Pak in t voorbij gaan de krant mee, reken af en duik met koffie in de corner.

Het is druk, meer mensen proberen de tijd van de file zinniger te besteden dan met stilstaan. Ik heb de laatste krant te pakken en prijs mijzelf gelukkig. Mr Attrattivo heeft minder geluk. Liefjes wuif ik naar hem. Met deze man wil ik mijn krant wel delen. Gewoon op een maandagochtend. Ieder met een beker koffie. Zij aan zij leest hij de linker pagina en ik de rechter. Iedere plekje van mijn huid tintelt wanneer zijn mouw langs mijn arm strijkt. Ik vraag mij af wat er door hem heen gaat als ik hem even raak bij het omslaan van de pagina. Prikkelend, dat zeker.

De paar woorden die we wisselen bevatten humor. Het is op een bizarre manier gezellig. Op deze loei drukke maandagochtend vergeten wij samen de agendaproblemen. De file is mijlenver weg. Zijn blik is complimenteus. De koffie niet te drinken. Uitdagend. De spanning aangenaam. Geen verwachtingen. Gewoon een moment. We lezen de krant terwijl ik stiekem zijn elegantie bewonder. Ik geniet wanneer hij met een toch wat onzekere beweging zijn vingers door zijn net grijzende haar haalt. Zijn lach wordt breder als hij ziet dat mijn wangen kleuren wanneer zijn ogen de mijne vasthouden. Flirten, ja.

Ik vouw de krant op, laat hem liggen op het tafeltje. Samen lopen we op naar de uitgang. Een beetje expres wacht ik bij de deur tot hij hem galant voor mij opent. Hij charmeert. Hij leunt nog tegen zijn auto als ik voorbij rijd. Ik zie zijn mondhoeken bewegen als ik hem nog een knipoog schenk. Hij stapt in als ik al weer ben opgegaan in de rij met auto’s.

Goed begin van de week, dat zeker.

Domino

50plusmatch is één van de meest actieve datingsites, speciaal voor 50-plussers. Zoek je een datingsite waar je serieus kunt daten, direct met 3 dagen gratis volledig lidmaatschap? 50plusmatch is de site alleen voor 50-plussers, met handmatige controle van alle profielen, lid van Thuiswinkel en met de hoogste waardering bij onderzoek door Tros Radar. Daten op je mobiel? Dat kan ook nog. 50plusmatch is de juiste keuze!

Bij ons staan onze leden centraal. We laten graag, middels deze blog, een van onze leden aan het woord.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top