Now Reading
Culinair genieten op een Landgoed met kerst

Culinair genieten op een Landgoed met kerst

Voelt u de kerst kriebels al!?

Iedereen kijkt er het hele jaar naar uit en nu komt het eindelijk in de buurt. De kerst is een van de sfeervolste dagen van het jaar en een van de lekkerste dagen. Iedereen wilt genieten van heerlijke gerechten. Daarom hebben we dit culinaire kerstarrangement voor jullie uitgekozen. Dit kerstarrangement is een pure beleving voor uw ogen en smaakpapillen. Op een geweldig landgoed word u verwend met de meest culinaire gerechten.

Lees het kerstarrangement door en klik op de link voor meer informatie

Kerstdiner op de Veluwe – Culinair genieten op een Landgoed
Kerst is natuurlijk culinair genieten, gezelligheid met familie en vrienden, samen eten en even genieten! Dit jaar geen zin om zelf de keuken in te duiken en een boel drukte in huis te halen? Kom dan genieten op dit prachtige landgoed op de Veluwe.

Bij het kerstdiner is inbegrepen:

  • 24 december – a la carte
  • 25 december – 5-gangen
  • 26 december – 5-gangen

Culinair met een heerlijk kerstdiner
Kerst staat bekend om culinair genieten. Geen zin om zelf de keuken in te duiken? Kom genieten op ons prachtige landgoed en laat u verwennen door onze heerlijke gerechten.

Dagverse gerechten met een mediterrane touch
De keukenbrigade van ons restaurant staat voor eerlijke gerechten die geïnspireerd zijn op de internationale keuken in het algemeen en de mediterrane kookkunst in het bijzonder. Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van dagverse ingrediënten die bij voorkeur betrokken worden van lokale leveranciers.

De koks spelen bij de samenstelling van de menu’s graag in op de seizoenen en zullen dan ook ieder seizoen een andere kaart samenstellen.

Lees ook
Kerst aan zee met Live muziek

Het landgoed
Het landgoed is prachtig gelegen in het Gelderse dorpje Ellecom (gemeente Rheden). Het rijk van eeuwenoude beuken en eiken voorziene landgoed van negen hectare ligt aan de rand van de Veluwe, maar ook het bruisende stadshart van Arnhem is voor de hotelgasten prima bereikbaar.

In deze inspirerende omgeving, waar ongedwongen gastvrijheid tot ware kunst is verheven, komt iedereen tot rust. Gasten doen zich in de restaurants of op het terras tegoed aan de lekkerste gerechten, maken een wandeling over het prachtige landgoed, of nemen een verkwikkende duik in het zwembad. Bovendien hebben ze er ook een sauna en tennisbaan tot hun beschikking.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top