Cruisen voor dummies

Cruisen voor dummies

Het valt niet te ontkennen: er bestaan de nodige vooroordelen over cruisen. Tóch kiezen steeds meer Nederlanders voor een cruisevakantie.

Al die nieuwe cruiseliefhebbers zien tijdens hun eerste cruise de vooroordelen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Vaak boeken ze al snel weer een nieuwe cruise. Logisch, met al die voordelen. Wij zetten er 8 op een rijtje

1. Veel bestemmingen in één vakantie
Uw schip brengt u bijvoorbeeld in tien dagen naar zeven havens in soms wel vijf landen. Omdat u vaart terwijl u dineert, uitgaat en slaapt, gaat de reistijd ongemerkt voorbij. U ziet en beleeft veel meer dan tijdens een ‘gewone’ vakantie.

2. Maar één keer uw koffer uitpakken
Uw hotelkamer vaart met u mee, dus u bent geen vakantietijd kwijt aan het steeds weer in- en uitpakken om te verkassen naar een volgende bestemming. Eenmaal aan boord, hoeft u alleen nog maar vakantie te vieren.

3. Overdag zelf op pad of met een excursie mee
Verken de bestemmingen zoals u dat wilt: zelfstandig of met één van de vele excursies die worden aangeboden. Gemak dient de mens!

4. ’s Avonds een bruisend uitgaansleven
Het uitgaansleven op een cruiseschip biedt voor elk wat wils: spectaculaire shows, Broadway musicals, dansmuziek van een orkest of van de dj in de disco, spanning in het casino… aan u de keus!

5. Op moderne cruiseschepen is van alles te beleven
Gaat u zwemmen in een van de zwembaden of ontspannen in het wellnesscentrum? Een boek lezen in een dekstoel of sporten? Een kookdemonstratie bijwonen in het kooktheater of een film bekijken in de 3D-bioscoop? U komt vast tijd te kort.

6. Maaltijden en snacks inbegrepen
Uw ontbijt, lunch, diner en veel snacks aan boord zijn inbegrepen bij uw cruise. Gaat u vandaag lunchen aan dek of in het à la carte restaurant? Keuzes, keuzes…

7. Galakleding mag, maar hoeft niet
Draagt u tijdens uw vakantie het liefst vrijetijdskleding? Of vindt u het juist heerlijk om chique gekleed voor de dag te komen en eindelijk die galajurk of smoking weer eens te dragen? Voor elke voorkeur is een geschikte rederij te vinden.

8. Cruisen is leuk voor het hele gezin
De meeste schepen bieden veel faciliteiten voor kinderen – van peuters en kleuters tot tieners. Hierbij valt te denken aan kinderzwembaden, waterglijbanen, sport en spel, kinderdisco, kindermaaltijden, videogames en films.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons wereldwijde cruise aanbod of bestel hier onze brochure.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: