Cruise & More

Cruise & More

Wilt u graag genieten van een cruise, maar ook van het land waar uw cruise begint of eindigt? Kies dan voor een Cruise & More reis! Een combinatie van een cruise met een rondreis aan land is dé manier om alle aspecten van een inspirerende bestemming te ontdekken. Waar gaat u dit keer naartoe? Azië, de Caribbean of Zuid-Afrika? Of blijft u liever dichter bij huis en kiest u voor de Middellandse Zee? En reist u liever alleen of met een groep? Cruise Travel heeft wereldwijd de mooiste rondreizen voor u samengesteld.

Groepsrondreis
Bij een groepsrondreis kunt u denken aan een verrassende cruise in bijvoorbeeld Azië (Japen & China of Vietnam & Thailand), Zuid-Amerika of Alaska. De reizen zijn inclusief excursies en gecertificeerde Nederlandstalige Cruise Travel reisbegeleiding. Mocht er onderweg iets gebeuren, dan is er altijd iemand in de buurt die uw taal spreekt en weet wat te doen in geval van calamiteiten. Daarnaast wordt er vaak gebruikgemaakt van lokale (Engelstalige) gidsen die u alles kunnen vertellen over de cultuur, geschiedenis en gebruiken van hun land. Tijdens het landarrangement verloopt de dag volgens het programma en tijdens de cruise is de keuze aan u of u bij de groep aansluit of liever op eigen gelegenheid de bestemmingen en uw cruiseschip ontdekt.

Individuele rondreizen
Reist u liever zelfstandig, maar vindt u het wel prettig als de reis al voor u is uitgestippeld? Dan is een individuele rondreis een goede optie. Onze cruisespecialisten hebben voor u een cruise gecombineerd met een reis over land. Daar reist u met een huurauto, een camper, de eigen auto of privé taxi. Ook zijn de accommodaties aan land al voor u gereserveerd, zodat u optimaal kunt genieten van het land en haar bewoners.

Meer weten? Bekijk hier onze unieke Cruise & More reizen.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: