Cruise Deluxe

Cruise Deluxe

Luxe cruises zijn niet zomaar cruises: het zijn cruises waarbij u in ultieme luxe exclusieve bestemmingen ontdekt.

Luxe in alle gedaantes
Luxe heeft vele gedaantes en tijdens een luxe cruise komt u ze allemaal tegen. Om te beginnen is de service aan boord niet alleen onberispelijk, maar ook zeer persoonlijk. De verhouding bemanningsleden-passagiers is soms zelfs 1:1! U wordt dan ook al snel herkend en krijgt meteen uw favoriete drankje aangeboden.
Over eten en drinken gesproken: ook dat is pure verwennerij. U dineert aan boord net zo luxe als in de beste restaurants aan land. Voeg daar excursies op maat en entertainment op topniveau aan toe en u begrijpt dat een luxe cruise echt iets anders is dan een ‘gewone’ cruise. En het fijne is: luxe cruises zijn vaak all-inclusive, dus al die luxe is inbegrepen bij uw cruise.

Exclusieve schepen en bestemmingen
Luxe cruiseschepen met 5+ of 6 sterren zijn compacter, maar bieden wel meer ruimte per passagier. U verblijft in de meeste gevallen in een luxe suite met een balkon, aparte zithoek, luxe badkamer en inloopkast. Ook aan dek en in de openbare ruimtes heeft u alle ruimte. De sfeer aan boord is stijlvol, maar ongedwongen.
Bijkomend voordeel is dat deze intiemere schepen kunnen aanleggen in havens waar grote cruiseschepen niet komen. Vaak blijven ze ook nog eens langer liggen, zodat u de bestemmingen echt leert kennen met bijvoorbeeld een diner of theaterbezoek aan land.

Wij regelen alles voor u
De perfecte service van een luxe cruise begint al bij Cruise Travel. Onze specialisten van Cruise Deluxe beschikken over de kennis en ervaring om alles tot in de puntjes voor u te regelen. Wilt u onderweg een excursie op maat maken, uw cruise verlengen met een verblijf aan land of een privétransfer van en naar uw cruiseschip? Dat kan – onze afdeling Cruise Deluxe is bereikbaar via telefoonnummer 0341 – 371111 of het mailadres cruisedeluxe@cruisetravel.nl.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier ons Cruise Deluxe aanbod.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: