Creëer uw eigen comfortabele koffiehoekje in huis

Creëer uw eigen comfortabele koffiehoekje in huis

Ontbreekt het in uw woning nog aan een plekje waar u lekker een momentje voor uzelf kunt pakken met een lekker kopje koffie en een boek of de krant? Dan wordt het hoog tijd om uzelf dat te gunnen en uw eigen comfortabele koffiehoekje in huis te creëren. Wij geven een aantal tips die kunnen helpen om uw speciale plekje te perfectioneren voor optimaal genot.

Comfortabele stoel

Bij comfort hoort een comfortabele stoel. Wie gaat er immers staand genieten van een lekkere bak koffie? Ga voor een stoel die verstelbaar is, zodat u ook eenvoudig met de benen omhoog kunt zitten of zelfs een stuk achterover kunt liggen, afhankelijk van wat u zelf prettig vindt. Deze stoelen kosten wel wat meer dan eenvoudigere fauteuils, maar dat mag u uzelf dan ook wel gunnen. Uw koffiehoekje moet immers een plek worden waar u graag zit, en daar hoort een fijne zetel bij.

Leeslamp

Een comfortabel koffiehoekje is ook een perfecte plek om een boek te lezen of de krant door te spitten. Maar op latere leeftijd gaat lezen vaak wat minder makkelijk. Daarom is goede verlichting die specifiek gericht is op het mogelijk maken van lezen van belang. Schaf daarom een goede leeslamp aan die past in uw interieur en in de juiste positie te plaatsen is om lezen in uw speciaal ingerichte koffiehoekje goed te faciliteren. Zo’n leeslamp kunt u vinden bij Sweet Living Shop.

Goede koffie

Het allerbelangrijkste voor uw eigen comfortabele koffiehoekje is natuurlijk de koffie zelf! Een mens kan immers pas echt genieten van zijn koffiehoekje als hij er ook van een lekker kopje koffie kan nippen. De ouderwetse percolator is hierbij zeker niet meer het hoogst haalbare. Met een apparaat voor Nespresso, Lavazzo A Modo Mio of Dolce Gusto kunt u pas echt genieten van kwaliteitskoffie. Het leven is immers te kort om slechte koffie te drinken. De benodigde koffiecups voor deze apparaten kunt u bestellen op Koffiecupster.nl.

Uw eigen comfortabele koffiehoekje in huis

Tafeltje

Vergeet niet dat u uw koffie tussen de slokjes door ook ergens binnen handbereik neer moet kunnen zetten. Het is immers niet comfortabel om het kopje de hele tijd in de hand te moeten houden, zeker niet als deze heet is. Daarom moet u op zoek naar een tafeltje op de juiste hoogte dat voldoende ruimte biedt voor uw koffie en eventueel een bordje voor een versnapering. Afhankelijk van welk model leeslamp u kiest, moet deze er ook nog op passen. Kies wel eerst de stoel en stem daarna het tafeltje af op de benodigde hoogte om uw koffie binnen handbereik te kunnen pakken en neerzetten.

Heeft u alles op de plek staan en volledig ingericht naar uw wensen en comfort? Dan rest u niets meer te gaan genieten van uw eigen comfortabele koffiehoekje!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: