Now Reading
Cool Event Scheveningen t/m 21 januari 2018

Cool Event Scheveningen t/m 21 januari 2018

Ice Expo Scheveningen
Het thema van onze nieuwe ijsbeelden tentoonstelling zal dit jaar 200 jaar Scheveningen zijn, in aanloop naar de viering van 200 jaar Scheveningen in 2018.

Je kunt hier Ice sculptures bewonderen maar ook zien hoe ze gemaakt worden. De Ice Expo is te vinden op de boulevard van Scheveningen naast De Pier.

Een bezoek aan Scheveningen is niet compleet als je niet bij de Ice Expo bent geweest.
Vanaf 2 december 2017 t/m 14 januari 2018

KURHAUSPLEIN ON ICE
Het Kurhausplein wordt weer omgetoverd tot een schaatsbaan. Deze top locatie biedt 600m2 schaatsplezier op een overdekte ijsbaan voor het Kurhaus hotel in Scheveningen. Je kunt je iedere dag van de week van ’s ochtends tot ’s avonds schaatsen. De verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein bieden de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van winterse dranken en gerechten. Vanaf 11 november is de schaatsbaan geopend tot en met 21 januari.

ICE ROETSJBAAN
Naast de Pier op de boulevard van Scheveningen komt weer een mega grote Ice Roetsjbaan. Op tubes glij je zo naar de beneden de boulevard op, gegarandeerde Ice glijpret! De Ice Roetsjbaan is leuk voor jonge en oudere kinderen, veiligheid staat voorop dus je moet wel een helmpje op.
Vanaf 2 december 2017 t/m 14 januari 2018

Klik hier voor meer informatie over het Cool Event in Scheveningen!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top