Cadeautip voor de Feestdagen

Cadeautip voor de Feestdagen

Nog maar een paar weken en dan is het december. De maand van de feestdagen: Sinterklaas, Kerst en natuurlijk de jaarwisseling. Een goed moment om uw geliefde en familie te verrassen met een mooi en persoonlijk cadeau!

Dit is misschien gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want wat zijn vandaag de dag nog originele cadeaus? Vaak gaat het helemaal niet om de prijs van het cadeau, maar vooral dat u er moeite voor heeft gedaan om iets voor de ander uit te zoeken of te regelen.

Het hoeft ook niet perse iets tastbaars te zijn. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld samen een dagje of weekendje op stap te gaan. Ga bijvoorbeeld met uw dochter of zussen genieten van een heerlijke high tea of een van een ontspannende beautydag.

Vindt u het toch leuker om toch iets tastbaars en blijvends te geven dan is een persoonlijke verjaardagskalender een leuke optie. Op deze manier heeft de ontvanger een jaar lang uw cadeau aan de muur hangen. En u heeft 12 plekken / maanden om de leukste foto’s van u en de ontvanger toe te voegen. Zo kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld een kalender te maken van uw leukste vakantie samen, de gekste foto’s van uw stapavonden of een kalender met foto’s van u samen door de jaren heen. Door een persoonlijke verjaardagskalender cadeau te geven geeft u er een persoonlijke draai aan met leuke foto’s en misschien teksten die bij jullie passen.

Naast de verjaardagskalender zijn er natuurlijk ook nog tal van andere leuke cadeaus te bedenken die gepersonaliseerd kunnen worden met foto’s en teksten. Denk hierbij aan een leuke koffiemok die de ontvanger dagelijks kan gebruiken of aan een smartphonehoesje met afbeelding. Op Reclameland.nl zijn er talloze mogelijkheden om je persoonlijke cadeau in elkaar te zetten.

Alleen al het ontwerpen zal u veel plezier opleveren en het geven van het cadeau is ook vast een waar feestje!