Now Reading
Brengt Anouk ons naar de finale?

Brengt Anouk ons naar de finale?

De afgelopen jaren heeft Nederland geen hoge plek behaald op het songfestival, de meeste keren kwamen we helaas niet eens door tot de finale. Dinsdag zal een van Nederlands bekendste zangeressen Anouk uit komen voor ons land in de halve finale van het songfestival in Malmö, Zweden.

Het nummer ‘Birds’ waarmee ze voor ons land uitkomt heeft al heel wat reacties gehad. Het is niet een nummer van Anouk die je in eerste instantie zou verwachten, waardoor er ook veel negatieve reacties naar voren kwamen.

Dinsdag zal de eerste halve finale van het songfestival plaatsvinden waar Anouk als achtste act zal optreden. In verschillende polls op het internet komt Anouk veel naar voren als een grote kanshebber voor een plek in de finale. Dinsdag 14 mei kunnen we zien of Anouk het dit jaar waar gaat maken voor ons land.

De deelname van Anouk aan het songfestival is al sinds de eerste dag het gesprek van de dag. Anouk gaf in 2012 aan wel mee te willen doen aan het songfestival, maar wilde niet meedoen aan de voorrondes georganiseerd door de TROS. De TROS leek daardoor niet geïnteresseerd in de zangeres. Vanuit het land kwamen verontwaardigde reacties aangezien een van ‘onze’ beste zangeressen zich aanbood.

Uiteindelijk ging ook de TROS overstag en komt Anouk morgen uit voor Nederland in de eerste halve finale van het songfestival in Malmö met het nummer Birds. Laten we met zijn alle duimen dat het ons dan dit jaar wel gaat lukken een mooie plaats in de ranking te behalen.

Lees ook
huizenprijzen

 

Een echte fan van Nederlandse muziek? Boek een leuk groepsuitje: De Jordanese Smartlappentour.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top