Now Reading
Boekentip: De vrouwen van de Leeuwenhof

Boekentip: De vrouwen van de Leeuwenhof

De vrouwen van de Leeuwenhof

Ook helemaal fan van de boekenserie De Zeven Zussen? Dan zal deze serie u ook goed bevallen. De vrouwen van de Leeuwenhof zijn historische romans. De serie bestaat momenteel uit 3 delen. De serie leest makkelijk weg, ideaal voor deze zomer.

Deel 1: Agneta’s erfenis

Het eerste deel van de serie gaat over Agneta en speelt zich af in 1913. Samen met de charmante Michael leidt ze een vrij legen als student aan de kunstacademie in Stockholm. Agneta heeft een machtige familie maar heeft er voor gekozen om hier even afstand van te nemen tot ze na het ontvangen van een telegram direct terug moet naar Landgoed de Leeuwenhof. Gaat ze het familiebedrijf overnemen of wint haar verlangen naar vrijheid en echte liefde?

Deel 2 Mathilda’s geheim

Mathilda is 16 jaar wanneer haar moeder plotseling komt te overlijden en ze alleen achterblijft. Agneta is Mathilda’s voogd en neemt haar mee naar het Zweedse landgoed de Leeuwenhof. Door het uitbreken van de tweede wereldoorlog in Europa zal het leven van Mathilda voorgoed veranderen en moet ze nieuwe wegen bewandelen op zoek naar geluk.

Lees ook
The night agent

Deel 3 Solveigs belofte

Het laatste deel van deze trilogie wordt afgesloten met het verhaal van Solveig. Een tragisch ongeluk maakt een einde aan de mooie toekomst van de jonge bruid Solveig. Solveig trekt zich terug bij haar moeder en schoonmoeder op landgoed de Leeuwenhorst. Het landgoed verkeert in slechte staat en Solveig wil het redden, maar is dit haalbaar? Een aantrekkelijke zakenman opent de deuren voor nieuw geluk maar kan ze haar verloren geluk achter zich laten?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top