Now Reading
Bloembollenmarkt Keukenhof op 5 en 6 oktober 2018

Bloembollenmarkt Keukenhof op 5 en 6 oktober 2018

Keukenhof opent op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober de poorten voor de Keukenhof Bloembollenmarkt. De kleur van het voorjaar in Keukenhof maakt plaats voor het plantseizoen. Want wie een kleurrijke tuin wil in het voorjaar start in oktober met het planten van bloembollen. In oktober en november plant Keukenhof ongeveer 7 miljoen bloembollen.

Bloembollenmarkt Keukenhof op 6 en 7 oktober 2018

Om u een handje te helpen bij uw eigen tuin, balkon of dakterras, organiseert Keukenhof een bloembollenmarkt waarop u uw bloembollen direct bij de kweker kan kopen. Tientallen gerenommeerde en aan Keukenhof verbonden kwekers bieden een uitzonderlijk groot assortiment voorjaarsbollen, waaronder vele bijzondere soorten. U ontvangt uit eerste hand informatie over deze producten. Buiten ziet u de Keukenhof tuinmannen bollen planten en kunt u ze om tips vragen. Kortom: specialisten die vertellen hoe u thuis het meest succesvol met bollen kunt zijn.

Tijdens de Keukenhof Bloembollenmarkt kunt u het ontwerp van het bloembollenmozaïek 2019 zien. Het mozaïek is met bloembollen uitgelegd en geeft het thema van Keukenhof 2019 weer: Flower Power. De bloemententoonstelling is in 2019 geopend van 21 maart t/m 19 mei.

De Keukenhof Bloembollenmarkt is geopend op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 16.30 uur. De toegang en het parkeren zijn gratis. Op de markt kan uitsluitend contant afgerekend worden. Er is geen geldautomaat in Keukenhof aanwezig.

See Also
Beauty dag arrangement

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top